Nieuws Regio

Op deze Utrechtse zichtlocatie kunnen ondernemers optimaal werken

Gelegen op een prachtige zichtlocatie aan de A12, op steenworp afstand van de Utrechtse binnenstad is STAAT! gevestigd, een dynamisch kantoorgebouw in het bedrijvenpark Papendorp. Hier kunnen ondernemers ruimte huren om optimaal te werken, vergaderen en klanten te ontvangen.

JACK MONDE | De Ondernemer i.s.m Winter Trust | Foto: Angeliek de Jonge 5 december 2017

Staat2 angeliekdejonge

Claudio Riffeser is managing director van familiebedrijf Winter Trust. Sinds 2011 is het bedrijf verantwoordelijk voor het administratief, technisch en commercieel beheer van BISON office spaces, winkelcentrum BISON shopping center en BISON apartments in Maarssenbroek. Medio 2017 is daaraan kantoorpand STAAT! in kantorenpark Papendorp toegevoegd.

Duurzaam ontwerp

Riffeser vertelt hierover: ,,Momenteel leggen wij de laatste hand aan de plannen voor een renovatie van STAAT!. Samen met Op Ten Noort Blijdenstijn Architecten en Adviseurs (ONB) is een fraai en duurzaam ontwerp afgerond. De entree tot het pand wordt gewijzigd om bezoekers een warm welkom te bieden. Met de toepassing van transparante, lichte en duurzame materialen ontstaat een open en uitnodigende uitstraling die de bestaande architec-tuur van het pand perfect aanvult."

Lees ook: Staffhorst keert met vinyl en wijn terug in Utrechtse straatbeeld

,,Wij werken bij STAAT! toekomst- en voorzieningen gericht'', vertelt de managing director verder. ,,We willen huurders voorzien van hoogwaardige, gemeenschappelijke faciliteiten. Komend jaar worden i.s.m. horecapartner Vascobelo een vergadercentrum en horecavoorzieningen ingericht op de bovenste verdieping van het gebouw. Daarin zijn we onderscheidend. Zo'n topetage wordt namelijk meestal gereserveerd om te verhuren als kantoorruimte. Wij gelovendat een uniek uitzicht over Utrecht, voor alle huurders beschikbaar moet zijn.''

Voordelen

,,Uit gesprekken met huidige huurders blijkt dat zij meer dan tevreden zijn over de locatie. Vooral de bereikbaarheid en zichtbaarheid van het pand vanaf de A12 worden genoemd als grote voordelen voor organisaties. En met de trajecten die nu lopen, brengen we nieuw elan aan een al prima functionerend kantoorgebouw."

Flexibele kantoorruimte

Het kantoorgebouw biedt momenteel onderdak aan Incontrol, Kaspersky Lab en Total Specific Solutions (TSS). ,,Voor grote maar ook kleinere huurders is in totaal 4.000 m2 betaalbare en flexibele kantoorruimte beschikbaar. Het kantoorgebouw beschikt over ruime, open vloeren van circa 1.170 m2. De kern van het gebouw splitst deze vloeren op in twee delen. Hierdoor is huren al mogelijk vanaf circa 534 m2."

Winter Trust werkt voor particuliere beleggers en heeft meer dan 20 jaar ervaring in huis. Het bedrijf initieert, organiseert en coördineert vastgoedwerkzaamheden. De platte organisatiestructuur draagt bij aan de flexibiliteit en aansluiting bij de wensen van de klant.

Vooral de bereikbaarheid en zichtbaarheid van het pand vanaf de A12 worden genoemd als grote voordelen voor organisaties

Claudio Riffeser, managing director van familiebedrijf Winter Trust