Nieuws Regio

People’s Business: het kloppend hart van de metropool Rotterdam-Den Haag

People’s Business, het kloppend hart van de metropool Rotterdam-Den Haag is een hoogwaardig kennis- en netwerkevent. Op 17 en 18 januari 2018 vindt in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam de 19e editie van People’s Business plaats van 16.00 tot 21.30 uur. Deze editie staat het thema ‘Next Economy Metropool’ centraal en geeft het nieuwe businessjaar een inspirerende start.

De Ondernemer i.s.m. People’s Business 22 december 2017

201701181524 6827

Next Economy Metropool

Steden zijn in beweging en moeten zich blijven ontwikkelen. People’s Business richt zich op onderwerpen die in de stad een grote rol spelen en (in)direct invloed hebben op het onder­nemerschap. Zo hebben de 23 gemeenten van de Metropoolregio Rotterdam–Den Haag een routekaart vastgesteld voor een nieuwe economie met daarbij aandacht voor de snelle ontwikkeling van internettechnologie en de overgang naar schone energie. Er moet een fundamentele omslag komen in de manier waarop de samenleving en economie worden vormgegeven. People’s Business vraagt met het thema Next Economy Metropool aandacht voor innoveren en het samen op zoek gaan naar nieuwe kansen.

Meer informatie op www.pbrotterdam.nl

Verandering is de enige constante

People’s Business daagt ondernemende mensen uit anders naar hun eigen toekomst te kijken, het zichtbaar maken van tot nu toe onzichtbare kansen. Verandering is de enige constante en daarom is bijvoorbeeld Fountainheads met een jaarlijkse update voor bezoekers een niet te missen onderdeel van de line-up. Zij bestuderen continu de trends en bewegingen die gaande zijn en merken dat leren en ondernemen vanuit de toekomst je verder brengt dan de gegevens uit het verleden te extrapoleren naar de toekomst. Er zijn zoveel nieuwe mogelijkheden en door anders te kijken zie je zoveel meer. Wat zou People’s Business ‘Next Economy Metropool’ zijn zonder verkenningen van de toekomst?

Meld je aan via https://visitors.cngrs.com/peoplesbusiness18/

https://youtu.be/ZubW1A6vBr4

People’s Academy

People’s Business faciliteert onder de noemer People’s Academy gedurende het jaar verschillende kennissessies met lezingen van inspirerende sprekers waarvan de inhoud gericht is op het thema ‘Next Economy Metropool’. Bij deze events draait het om real-time ontmoetingen en het delen van kennis. Tijdens People’s Business op 17 en 18 januari wordt op beide dagen invulling gegeven aan het kennisprogramma door plenaire sessies en masterclasses aan te bieden. Op beide dagen vindt het plenaire programma plaats vanaf 17.00 tot 18.15 uur. Tijdens deze kennissessies delen inspirerende sprekers hun ervaringen en nemen het publiek mee in het thema. Keynote sprekers als Daan Roosegaarde, Deniece von Harras en Hans Beekman geven acte de présence. Op de eerste dag van het event verzorgt burgemeester Aboutaleb de opening. De masterclasses zijn verdiepende kennissessies van 20 minuten in kleine theaters op de netwerkvloer. Alle masterclasses hebben betrekking op het thema en worden onder andere verzorgd door Fountainheads, RauwCC, Social Seeder, Kredietunie en CIC.

Meer informatie op www.pbrotterdam.nl

Bezoekers

Bezoekers van People’s Business zijn ondernemers uit de metropool Rotterdam-Den Haag die op zoek zijn naar samenwerking, verbinding, verdieping en inspiratie.Wat betekent Next Economy Metropool voor jou als ondernemer? Hoe groot durf jij te denken? Deze antwoorden worden gevonden tijdens de plenaire kennissessies en masterclasses op de netwerkvloer. De speeddate sessies dragen bij aan unieke ontmoetingen, en de verschillende paviljoens en individuele standhouders zorgen voor kruisbestuiving en nieuwe verbindingen.

Meld je aan via https://visitors.cngrs.com/peoplesbusiness18/

Comité van Aanbeveling

De kwaliteit van het netwerkevent wordt bewaakt door een zorgvuldig samengesteld Comité van Aanbeveling, waarbij de verschillende branches worden vertegenwoordigd. Dit jaar bestaat het comité uit Jeannette Baljeu (Gedeputeerde Zuid-Holland), Xander Heijman (eigenaar Invint), Jan de Mooij (algemeen directeur CHIO Rotterdam), Erik-Jan Ginjaar (algemeen directeur Postillion Hotels Nederland), Wim van Rooijen (eigenaar Fountainheads), Maarten Reijgersberg (eigenaar RauwCC) en Pieter van Klaveren (bestuurslid MKB Rotterdam).

Meld je aan via https://visitors.cngrs.com/peoplesbusiness18/