Nieuws Zzp

De Ondernemer Live op de Dag van de ZZP'er: luister hier de interviews terug

Zaterdag 15 april, de Dag van de ZZP’er. In een uitverkocht Hart van Holland waren er inspirerende workshops en motiverende keynotes, een informatieplein met interessante informatie en inspiratie én stond er de New Business Radio-studio voor De Ondernemer Live.

Van onze redactie 15 april 2023

Laatste update: 15 april 2023 19:00

Dag van de zzp jonathan roland robert

De Dag van de ZZP'er, live vanuit Hart van Holland, met presentatoren Jonathan van Noord (rechts), Roland Tameling (links) en Robert van den Ham (midden).

Jonathan van Noord, Roland Tameling en Robert van den Ham waren de presentatoren tijdens deze Dag van de ZZP'er, in een speciale aflevering van De Ondernemer Live. Alle sprekers van De Dag waren present in de studio, waaronder Peter Heerschop, Martin van Kranenburg, Nicolien Sauerbreij, Thomas Vles en ZZP Nederland-directeur Marielle Rensel. Ook zijn meerdere bezoekers geïnterviewd over ondernemerschap, drijfveren, doelen en hun dromen.

Hieronder kun je het volledige live radioprogramma terugluisteren via het podkastkanaal van New Business Radio, en dat telkens per radio-uur.

New Business Radio · De Dag van de ZZP’er 2023 op New Business Radio - uur 1

Ook 'Den Haag' kwam volop aan bod: van AOV tot inbedding, van de wet DBA tot dát deel uit het Regeerakkoord waarin toch echt staat dat zelfstandig ondernemerschap gestimuleerd moet worden, daarover gingen VZN-voorzitter Cristel van de Ven en Tweede Kamerleden Hilde Palland (CDA) en Marijke van Beukering (D66) in gesprek

Lees ook: Nieuwe wetgeving arbeidsmarkt: na drie tijdelijke contracten vaste dienst en verplichte AOV voor zelfstandigen

New Business Radio · De Dag van de ZZP’er 2023 op New Business Radio - uur 2

Peter Heerschop studiogast in De Ondernemer Live

Hij is cabaretier, programmamaker, acteur en schrijver en tijdens de Dag van de ZZP'er is-ie bovenal dagvoorzitter: Peter Heerschop. Ook Peter is zelfstandige: wat heeft hij het afgelopen jaar in zijn werkende leven zien veranderen, hoe kijkt hij naar de mogelijk verplichte AOV, maar ook, is voor hem de Dag van de ZZP'er geslaagd?

New Business Radio · De Dag van de ZZP’er 2023 op New Business Radio - uur 3

Sprekers, workshops, informatieplein

De organisatie van de Dag van de ZZP’er is in handen van ZZP Nederland, de grootste onafhankelijke belangenorganisatie voor zelfstandig ondernemers in Nederland.

New Business Radio · De Dag van de ZZP’er 2023 op New Business Radio - uur 4

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws