Nieuws Actueel

Blink maakt organisaties sterker

Merksterkte is een groeistrategie waarmee Buro Blink organisaties ondersteunt in het verkrijgen van meer onderscheidend vermogen, beter presterende medewerkers en teams en meer inzicht en dialoog met klanten en doelgroepen.

Eddy van der Ley 18 april 2017

Peter buro blink

Beweegredenen

Iedere organisatie heeft zo haar eigen redenen om in beweging te komen. Waar de ene organisatie gericht is op het behoud en het werven van medewerkers, is de andere organisatie vooral bezig met het verkrijgen van meer efficiëntie in activiteiten of een duidelijke, onderscheidende positie in het hoofd van potentiële klanten.

Integrale aanpak

Met een Merksterkte-scan brengt Blink het groeipotentieel van organisaties in kaart vanuit de invalshoeken organisatie, communicatie en gedrag. “Dat levert inzicht op in zowel korte- als lange termijn doelstellingen en acties. We signaleren vervolgens met onze opdrachtgevers met welke prioriteit, samenhang en verdieping deze kunnen worden opgepakt” aldus Oosterwijk.

Lees ook: Business Festival: een dag vol succesverhalen

Bestaande kracht

Uitgangspunt van Blink is dat de bestaande kracht van de organisatie wordt benut om de liefde voor het merk aan te wakkeren. De strategen en creatieven van Blink fungeren als merkversterker en werken volgens een geïntegreerde aanpak om merken, mensen en de marketing stap-voor-stap in hun groei te stimuleren met onherstelbare verbetering tot gevolg.

Meer weten?

Kom dan 20 april naar het Business Festival voor o.a. de kennissessie van Peter Oosterwijk (directeur bij Buro Blink) over de 9 merkdimensies die mensen en merken in beweging brengen.