Nieuws Actueel

Blogtop 5: de grootste publiciteitsvalkuilen

Blogger Janneke van Heugten zet de do's en don'ts op het gebied van publiciteit voor je op een rijtje in de meest gelezen blog van de week. Benieuwd naar de rest van de blogtop 5? We hebben ze voor je op een rij gezet.

De Ondernemer 20 januari 2017

Publiciteit blog Janneke van Heugten

1. De 5 grootste publiciteitsvalkuilen - Janneke van HeugtenHet begin van het jaar is een goed moment om te leren van de vijf grootste don'ts op gebied van publiciteit.

2. Wet DBA: eindelijk definitie schijnzelfstandigheid - Paul NielenIn de politieke jaaroverzichten van 2016 komt zeker de moeizame bevalling van de uitvoering van de Wet DBA voor. Ik kan me niet herinneren dat een ander fiscaal gerelateerd onderwerp zo vaak in politiek Den Haag is besproken als deze wet. En dat is alles behalve een goed teken.

3. Zo maak je van je webshop een goudmijn - Fred RutgersIk ben niet de grootste fan van webshops, maar toch ga ik deze keer uitleggen dat ook voor een zelfstandige winkel of voor een kleinere winkelketen een webshop een goudmijn kan zijn.

4. 4 e-commerce trends die je in 2017 niet mag missen - Arjan NieuwbeertaE-commerce staat een glanzende toekomst te wachten. Volgens het CBS shopt ruim zeventig procent van de Nederlanders wel eens online. Ons land behoort hiermee tot de top vijf binnen de Europese Unie. In vergelijking met tien jaar geleden is dit aantal meer dan verdubbeld.

5. Oplossing voor breedband-manco in buitengebied - Peter BosStadsbewoners profiteren van hogere breedbandsnelheden, maar ondernemers in de landelijke gebieden moeten het doen met ondermaatse netwerken. Ze kunnen niet uit de voeten met bijvoorbeeld videostreaming en grote uploads, omdat die te veel eisen stellen aan het netwerk. Maar er is een hybride oplossing.