Aangeboden door Oracle Nederland

Podcast

Is jouw bedrijf datagedreven en slim bezig in de cloud?

Bijna elke ondernemer wordt de vraag regelmatig gesteld: moet hij of zij niet iets meer gaan doen met data? En is het niet eens tijd om naar de cloud te gaan? Klinkt goed. Maar hoe doe je dat: naar de cloud gaan? Welke voordelen biedt het voor je bedrijf en hoe kan Oracle ondernemers daarbij helpen? Presentator Roland Tameling duikt samen met Wilfred Scholman, directeur van Oracle Nederland, in de wereld van cloud based solutions. In deze podcast hoor je alles wat je moet weten over de waarde van data en meer. Direct luisteren, luidt ons devies.

Presentatie: Roland Tameling 26 april 2021

Wat doet Oracle precies en wat hebben ondernemers aan het van oorsprong Amerikaanse bedrijf? Scholman legt het haarfijn uit. Hoe dan ook: data en cloud based solutions zijn onontkoombaar in het ondernemerschap anno 2021.

Als ondernemer wil je natuurlijk dat die tools zo efficiënt mogelijk worden ingezet, wil je er het optimale resultaat uit halen. Zeker in deze tijden van corona en het vele thuiswerken zijn datagedreven oplossingen belangrijker dan ooit. Welke tools daarbij kunnen helpen, vertelt de Oracle-directeur in de bovenstaande podcast. Dat, en nog talloze andere tips en advies die jou als ondernemer in en buiten de cloud verder helpen.

Oh ja, hij schakelt en passant ook nog even over naar het partnership dat Oracle onlangs sloot met F1-team Red Bull Racing. Wat denkt Wilfred, zelf fervent Formule 1-fanaat, zal Max dit jaar wereldkampioen worden?

De dagelijkse nieuwsbrief voor ondernemers, in 2 minuten tijd ben je weer helemaal bij. Niet alleen te lezen, maar ook te beluisteren. 

Ontvang iedere ochtend onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws

Thijs Talks

Lessen van Ivar Camps (Alliance Automotive): ‘Leg elke zakelijke afspraak vast, steeds weer

Nog twee open plekken in het marketingelftal van Thijs van Dijk. Na deze aflevering nog maar één. In de tiende episode van de podcastserie Thijs Talks is Ivar Camps van Alliance Automotive Group Benelux, een bedrijf gespecialiseerd in de distributie en de verkoop van auto-onderdelen en –accessoires, te gast. Op welke plek gaan we de retailmarketingmanager terugzien? Je hoort het in deze podcast! Net als het beste advies waar je mee aan de slag kan.

Details
Broodje Verhaal

Hoe vanzelfsprekend storytelling voor een startup als Moonback is

Deze ondernemer heeft een verhaal - en wat voor een. Storytelling-expert Cor Hospes ontvangt dan ook maar al te graag de Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar, Niels Meijssen, in zijn keuken voor Broodje Verhaal. Niels is initiator van Moonback, het eerdere Beterboeken.nl, als nieuwe sympathieke alternatief voor Booking.com.

Details
De Ondernemer Onderweg

Zo helpt Trunkrs webshops aan perfecte klantbeleving

Trunkrs groeit hard. De same day delivery-speler zet in op snel en groen bezorgen, mét een focus op de ontvangstervaring. Het levert de bezorgdienst een groei van 700 procent op. Ceo Jan Wijn is bij Roland Tameling in de studio voor een nieuwe aflevering van De Ondernemer Onderweg. Luister naar deze podcast over het idee, het succes en de ambities van deze bezorgdienst.

Details
Broodje Verhaal

Waarom storytelling ook bij Ellyne Biermans' Reflower werkt

Storytelling-expert Cor Hospes in gesprek met Ellyne Bierman die de 'duurzame bloemenbieb' Reflower startte. Het is een platform om blijvende bloemen te delen, ook wel een abonnement op kunstbloemen. Maar: waarom? Houden ook kunstbloemen van mensen - en andersom? Jazeker. En dus: wat is het verhaal van Ellyne? Luister mee.

Details
Thijs Talks

Peter Zijlstra (Mercedes-Benz): 'Empower je mensen'

Het marketingelftal van Thijs van Dijk wordt steeds completer dankzij alweer de negende aflevering van de podcastserie Thijs Talks. Dit keer te gast: Peter Zijlstra, Head of Marketing bij Mercedes-Benz Nederland. Waar plaatst uw host hem in zijn ultieme elftal? ,,Het merk, de maatschappij en de media verandert. Genoeg uitdaging.''

Details