Aangeboden door Oracle Nederland

Podcast

Is jouw bedrijf datagedreven en slim bezig in de cloud?

Bijna elke ondernemer wordt de vraag regelmatig gesteld: moet hij of zij niet iets meer gaan doen met data? En is het niet eens tijd om naar de cloud te gaan? Klinkt goed. Maar hoe doe je dat: naar de cloud gaan? Welke voordelen biedt het voor je bedrijf en hoe kan Oracle ondernemers daarbij helpen? Presentator Roland Tameling duikt samen met Wilfred Scholman, directeur van Oracle Nederland, in de wereld van cloud based solutions. In deze podcast hoor je alles wat je moet weten over de waarde van data en meer. Direct luisteren, luidt ons devies.

Presentatie: Roland Tameling 26 april 2021

Wat doet Oracle precies en wat hebben ondernemers aan het van oorsprong Amerikaanse bedrijf? Scholman legt het haarfijn uit. Hoe dan ook: data en cloud based solutions zijn onontkoombaar in het ondernemerschap anno 2021.

Als ondernemer wil je natuurlijk dat die tools zo efficiënt mogelijk worden ingezet, wil je er het optimale resultaat uit halen. Zeker in deze tijden van corona en het vele thuiswerken zijn datagedreven oplossingen belangrijker dan ooit. Welke tools daarbij kunnen helpen, vertelt de Oracle-directeur in de bovenstaande podcast. Dat, en nog talloze andere tips en advies die jou als ondernemer in en buiten de cloud verder helpen.

Oh ja, hij schakelt en passant ook nog even over naar het partnership dat Oracle onlangs sloot met F1-team Red Bull Racing. Wat denkt Wilfred, zelf fervent Formule 1-fanaat, zal Max dit jaar wereldkampioen worden?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws

Droomstart

Theesommelier verrast met een alternatief voor wijn in Droomstart

Steeds meer mensen willen minderen met alcohol. Maar wat schenk je in als er geen wijn meer op tafel staat en je bent uitgekeken op water? Thee, is het volmondige antwoord van Anne Hardon. In de vierde aflevering van de podcastserie Droomstart verrast de theesommelier met haar concept Chef’s Dinner Tea.

Details
Droomstart

Podcast Droomstart: waarom Eva en Nicky geloven in workations voor bedrijven

Corona heeft een hoop zaken versneld maar dat thuiswerken plots zó normaal zou worden, dat had zelfs de grootste innovator niet verwacht. Complete kantoren zijn leeg omdat het personeel – zelfs nu het weer kan – liever thuiswerkt. Maar hoe zit dat met de binding onderling, en met het bedrijf? Het ‘gouden duo’ uit de derde aflevering van de podcastserie Droomstart heeft de oplossing.

Details
De Ondernemer

Podcast Unlimited Ondernemen: zo verhoog je de slagkracht van jouw medewerkers

Hoe verhoog je de slagkracht van (jouw) medewerkers? Die vraag stelde techfilosoof Martijn Aslander in een poll die begin juli op dit platform kon worden beantwoord. Aslander reageert in de podcast Unlimited Ondernemen hieronder over de uitkomsten. En geeft tips om de knelpunten op te lossen.

Details
Droomstart

TU-student daagt Google uit in tweede aflevering van Droomstart

,,De wereld kan je veranderen met technologie, maar de impact is veel groter in een startup.” Het zijn de woorden van TU-student Dewwret Sitaldin in de tweede aflevering van de nieuwe podcastserie Droomstart. Zijn startup-idee daagt techreus Google uit. Maar weet hij ook de ondernemersjury te overtuigen?

Details
Droomstart

Volg ambitieuze ondernemers-in-de-dop in de nieuwe podcastserie Droomstart

Wist je dat de helft van de Nederlanders ervan droomt om te ondernemen, maar dat slechts een fractie daarvan daadwerkelijk de stap durft te maken? Daarom lanceert De Ondernemer Droomstart: een nieuwe podcastserie waarin ondernemers in spe met een gouden business-idee worden geholpen én gevolgd op hun weg naar succes.

Details
Sleutel tot Succes

Mijn naam is Groen. Jitse Groen. Grootste maaltijdbezorger van de westerse wereld

In 1999 programmeerde hij een pizzabestelsite in zijn studentenkamer in elkaar, anno nu runt Jitse Groen (43) de grootste maaltijdbezorger van de westerse wereld. Just Eat Takeaway.com bedient - letterlijk, in dit geval - samen met Grubhub ruim 70 miljoen klanten. Over die sleutel tot succes, over die exponentiële en zelfs explosieve groei, een kleine dertig boeiende luisterminuten.

Details