Nieuws Actueel

Dit zijn de drie finalisten voor de Amsterdamse Ondernemersprijs 2017

Uit de 91 ondernemers die zich aanmeldden zijn er nu nog drie finalisten over die kans maken op de Amsterdamse Ondernemersprijs 2017. De drie finalisten voor de tiende editie zijn in willekeurige volgorde: Bianca van der Lee (Chaud Devant), Dennis de Borst (FEBO) en Sander Lusink (Oger).

De Ondernemer | Foto: Olivier Middendorp 21 november 2017

Finalisten ondernemersprijs

De Amsterdamse Ondernemersprijs wordt uitgereikt aan de ambassadeur van Amsterdam: een creatieve en innovatieve ondernemer die de lat steeds hoger legt en zijn medewerkers dagelijks weet te motiveren. Voorgangers zijn Oos Kesbeke van Kesbeke Fijne Tafelzuren (2016), Henk Janssen van Lightwell (2015) en Henk Jan Beltman van Tony's Chocolonely (2014).

Lees ook: 10 genomineerden voor Amsterdamse Ondernemersprijs 2017

Week van de Ondernemer

Morgen staan de drie finalisten op het podium in de RAI Amsterdam. Dan kiest een publiek van 1500 ondernemers uit het hele land de winnaar van de Amsterdamse Ondernemersprijs 2017. Uitreiking van de prijs is onderdeel van de Week van de Ondernemer, het grootste jaarlijkse evenement voor ondernemers in Nederland.

Beloning voor creatief ondernemerschap

De Amsterdamse Ondernemersprijs is een initiatief van de gemeente Amsterdam, MKB-Amsterdam, Rabobank, Het Parool, De Ondernemer en Marktlink. Nooit eerder streden zoveel ondernemers voor de titel Amsterdamse ondernemer van het jaar. De prijs is een beloning voor de ondernemer die creatief en innovatief is, de lat steeds hoger legt en zijn medewerkers dagelijks weet te motiveren.