Nieuws Actueel

Drie vriendinnen organiseren een nieuw evenement voor vrouwen

Drie vriendinnen zijn de initiatiefneemsters en drijvende krachten achter een nieuw evenement in de Evenementenhal Hardenberg. Ladies Lifestyle Experience, dat op vrijdag 15 april wordt gehouden, is uiteraard alleen toegankelijk voor vrouwen.

Cor van Dalen 12 februari 2016

Vrouwen stockpixabay

De organisatie is in handen van Linda van't Holt uit Hardenberg, Marieke Ekkelenkamp uit Coevorden en Martina Kelder uit Gramsbergen. In samenwerking met de Evenementenhal streven zij ernaar een middag en avond voor de vrouw te houden, waarin beleving in food, fashion en beauty centraal komt te staan. "De Ladies Lifestyle Experience onderscheidt zich van andere ladiesevents door de focus volledig te richten op beleving. Het wordt niet zomaar een doorsnee Ladies Night, want het moet een echte belevenis zijn", zegt Linda van 't Holt. De eigenaresse van een nagelstudio is de initiatiefneemster.

Groots "We wilden het evenement groots aanpakken. Eerst was het idee het te houden in grote tenten, maar dat bleek niet haalbaar. Toen zijn we gaan praten met de Evenementenhal en daar is het idee enthousiast ontvangen", vertelt Marieke Ekkelenkamp.

De drie vriendinnen doen het meeste zelf. De grootste klus is het werven van standhouders. Ze hopen er tegen de honderd bijeen te brengen. Ruim twee maanden voor de Ladies Lifestyle Experience zitten ze op ruim de helft. Het aanbod varieert van etenswaren, drankjes, beauty, fashion en lifestyle. Het drietal vraagt de standhouders de vrouwelijke bezoekers producten te laten zien en proeven, deel te laten nemen aan activiteiten of hen te laten genieten van aangeboden diensten.

Info: bel met Marieke Ekkelenkamp (0657317371) of mail ladieslifestyle experience@outlook.com

Foto: Pixabay