Aangeboden door P.L.A.Z.A.

Branded Content E-commerce

Kijkshop.nl blijft assortiment uitbreiden: Bax-Music en Art&Craft

Met de toevoeging van twee nieuwe Plaza-partners en verschillende productcategorieën die de komende periode nog worden geïntroduceerd, blijft het assortiment op kijkshop.nl groeien. Om consumenten kennis te laten maken met het uitgebreide assortiment start kijkshop.nl de Kijk, Klik, Klaar 5-daagse van 10 tot en met 14 oktober.

Van onze redactie 10 oktober 2020

Kijkshop ecommerce online

Kijkshop.nl introduceert met trots twee nieuwe Plaza partners; Bax-Music en Art&Craft. Twee grote partijen met een assortiment waarbij kwaliteit voorop staat: bij Bax-Music is muziek een grote passie en dat brengen zij graag over bij consumenten. Ook het uitgebreide assortiment van Art&Craft heeft een mooi plekje gekregen in de webshop.

Productassortiment blijft groeien

Op kijkshop.nl vinden consumenten alles om van hun huis een echt thuis te maken. Naast het grote assortiment televisies, laptops, audio, zwembaden, tuinproducten, badkamerproducten, keukenapparatuur, camera’s, sieraden, komt er binnenkort meer. Dat wordt de komende periode het eerst zichtbaar in de productcategorieën speelgoed en gereedschap.

Veilig achteraf betalen binnen 30 dagen tot 2500.-

Zoveel producten, zoveel manieren om te betalen. Bij kijkshop.nl bepalen consumenten zelf hoe zij hun bestelling willen betalen. Zo is betalen in 3 termijnen tegen 0% rente mogelijk met in3 en kan er na levering worden betaald met Klarna. Dat kan nu binnen 30 dagen tot een bedrag van 2500.- zonder extra kosten! Consumenten hoeven zich niet druk te maken om de betrouwbaarheid. Kijkshop.nl uit Leiderdorp is een Trusted Shop en aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg.

Lees ook: Lucardi sluit aan: kijkshop.nl nu open voor wederverkopers

A.D.A.M

A.D.A.M. is de motor achter de merken; kijkshop.nl, DirectSale, PlazaSale en de Loyalty platformen van Fit For Free en Sportcity. Het platform werkt nauw samen met distributeurs & importeurs en staat garant voor de hoogste normen betreffende veiligheid, sales en afterservice.