Nieuws Actueel

Eerste Coolblue-winkel op Duitse bodem is een feit

Coolblue heeft vandaag zijn eerste winkel in Duitsland geopend. In het hartje van Düsseldorf om precies te zijn. Het is volgens ceo Pieter Zwart het begin een reeks openingen bij onze Ooserburen.

Van onze redactie 19 november 2021

Coolblue eerste winkel duitsland dusseldorf

Het eerste filiaal van Coolblue in Duitsland is een feit. Foto: Coolblue

,,In het komende jaar gaan we door met uitbreiden op Duitse bodem", zegt Zwart. ,,In Noordrijn-Westfalen willen we onze bezorgdiensten CoolblueBezorgt en CoolblueFietst verder uitbouwen. Ook willen we er nog meer winkels openen. Zo gaan we nog meer Duitse klanten heel erg blij maken."

In Düsseldorf kunnen klanten op een oppervlakte van 2.600 vierkante meter meer dan 1.000 producten zelf uitproberen, langskomen voor advies, reparaties en het ophalen van online bestellingen.

Lees ook: Beursgang moet Coolblue verder helpen groeien

Uitbreiding van Coolblue in Duitsland nog lang niet voltooid

Een jaar geleden ging het bedrijf al succesvol met zijn eigen infrastructuur de Duitse grens over. Inmiddels telt Coolblue Duitsland al meer dan 100 werknemers en heeft het e-commercebedrijf in Noordrijn-Westfalen zijn eigen bezorgnetwerk, installatiedienst en fietsnetwerk flink uitgebouwd. Met de opening van deze eerste winkel breidt Coolblue zijn infrastructuur nu dus ook verder uit.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws