Nieuws Actueel

Gameshop Play-It op nieuwe plek in Hoogeveen

Gameshop Play-It is van de Schutstraat naar een veel centralere locatie in de stad verhuisd: de hoek van Hoofdstraat en de Raadhuisstraat. Afgelopen maandag opende Freddy Tjarks de deuren, vertelt hij in de Hoogeveensche Courant.

Van onze redactie 10 augustus 2016

Gameshop Play It

„Ik koos voor een vliegende start. Met succes”, vertelt Freddy. „We hebben een geweldige dag gehad. Hoogeveners zijn nieuwsgierig. Tijdens de verbouwing van het pand deden veel passanten al hun best om binnen te kijken. Prachtig vind ik dat.”

Ruimte voor uitbreiding

„Dat het nu nog niet allemaal netjes is, maakt de klanten niet uit. Afgelopen weekend hebben we alles met twee busjes over gebracht van de Schutstraat naar het nieuwe pand. Aanvankelijk leek de winkel wat klein, maar we hebben het magazijn erbij getrokken. Nu is de winkel 30 vierkante meter groter dan het oude pand. Dat geeft ook weer ruimte voor uitbreiding, we kunnen nu een groter assortiment showen.”

De Hoogeveense graffiti-artiest Marco Jassies heeft de zaak voorzien van twee kunstwerken op de muur: eentje van Kirby en eentje van Mario en Sonic. Afgelopen maandag opende de nieuwe zaak voor het eerst de deuren.