Nieuws Horeca

Kwalitaria snackbar-winnaar Foodservice Award 2020

Kwalitaria wint de Foodservice Award in de categorie 'Snackbars'. Met een gemiddeld eindcijfer van 7,82 laten zij de formules FEBO, Verhage en Snackpoint achter zich. Kwalitaria scoort het hoogst op klantvriendelijkheid met een 8,33.

Van onze redactie 17 januari 2020

Foodservice Award

Alle winnaars van 2020 bijeen, van de twaalf categorieën van de Foodservice Award.

,,Een mooier compliment kunnen we niet krijgen van onze gasten”, aldus Marketing & Sales directeur Martijn Boone, die de award in ontvangst nam op de Horecava in RAI Amsterdam.

,,Alle eer gaat naar onze franchisenemers, zij staan tenslotte in contact met de gasten en zetten zich iedere dag in voor een optimale gastbeleving. Juist die lokale verbondenheid maakt dat klanten loyaal zijn aan Kwalitaria.

Uit de verkiezing blijkt dat horecagasten kwaliteit van de producten het belangrijkst vinden bij hun keus voor een foodservice bedrijf, gevolgd door prijs en uitstraling en beleving. In totaal stemden consumenten de afgelopen maanden ruim 20.000 keer voor de Foodservice Awards 2020.

Brownies & DownieS

Tot meest favoriete foodservicebedrijf werd door de consument Brownies&DownieS gekozen, met een eindcijfer 8,14. Het bedrijf is daarmee overall winnaar geworden van de verkiezing.

De winnaars per categorie zijn:

Bezorgen: Domino’s Pizza 7,26

Café's/Restaurants: De Beren Restaurants 7,62

Fastservice McDonald's 6,93

Food retail: Albert Heijn 6,80

Hotels: Van Der Valk 7,63

Koffie & Lunchrooms: Brownies&DownieS 8,14

Leisure: La Place 6,81

Marktkramen: Bakkerij ’t Stoepje 8,03

Pompshops: Total Nederland 7,54

Snackbars: Kwalitaria 7,82

Speciaalzaken: De Keurslager 7,54

To Go: AH to go 6,95