Nieuws Actueel

'In het begin moest er geld bij'

Erwin Blatter | Foto Menno Boon 4 februari 2016

Ronaldvosvitaliteitslab1065

Ronald Vos helpt mensen met het ontwikkelen van een gezondere leefstijl, middels een zelfontwikkeld protocol, op het gebied van bewegen, roken, alcohol, ontspanning, voeding en overgewicht. Voor Ronald, die in 2011 de studie Sport, Gezondheid en Management afrondde, was het ondernemerschap een logische stap.

"Ik heb die ambitie altijd gehad en wilde mensen coachen bij het verbeteren van hun gezondheid of hen helpen sportieve doelstellingen te behalen. Maar dan wel op mijn manier, zodat ik weet dat het goed gebeurt. Daarom werk ik samen met fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen."

Op dit moment doet hij dat parttime. De rest van de week werkt Ronald in loondienst in de financiële sector. "Het maakt me als ondernemer completer: ik houd me bezig met financieringsvraagstukken en ondernemingsplannen. Zo leer ik elke dag bij." Ondanks de zekerheden die zijn dienstverband biedt, kent Ronald ook de minder leuke kant van het ondernemerschap.

Vaste groep"In het begin redde ik het niet en moest er geld bij. Nu gaat het gelukkig goed. Ik heb een vaste groep cliënten die ik begeleid en ben op zoek naar mogelijkheden om die groep uit te breiden. Uiteindelijk hoop ik me uiteraard fulltime bezig te kunnen houden met Vitaliteitslab."

Ben jij een doorzetter en wil je in deze rubriek? Mail naar: oostbrabant@deondernemer.nl.

Wie: Ronald Vos (28)Wat: VitaliteitslabWaar: HelmondSinds: 2011Contact: vitaliteitslab.eu