Video Actueel

Jordy Cobelens (CEO TW Steel): 'Max Verstappen? Dat zou heel mooi zijn'

'Werkverkeer' is een nieuwe videoserie waarin (top)ondernemers onderweg, in de auto, vertellen over hun bedrijfsaanpak, plannen en groeikansen. In deze tweede aflevering van 'Werkverkeer' stapt Jordy Cobelens, CEO van het succesvolle Nederlandse horlogemerk TW Steel, in een BMW i8 Roadster.

Roland Tameling en Mark van Binsbergen. Met dank aan BMW Nederland. 22 februari 2019

TW steel jordy cobelens

Jordy Cobelens, CEO TW Steel

Onderweg naar een afspraak met een mogelijk nieuwe ambassadeur van het horlogemerk, geeft Jordy Cobelens onder meer zijn visie over het veranderende consumentengedrag van de fysieke winkel naar online, de auto- en motorsport gerelateerde marketingaanpak van TW Steel en het strikken van internationale topsporters als David Coulthard en Valentino Rossi als 'ambassadeurs'. "Max Verstappen? Die zit helaas bij een ander merk, maar: je weet het nooit. Natuurlijk, als we een samenwerking met Max kunnen creeren als Nederlands merk met een Nederlandse topsporter, dat zou heel mooi zijn," stelt Jordy Cobelens in de video.

Videoserie Werkverkeer

Elke twee weken is er op deondernemer.nl, en natuurlijk via onze social media-kanalen, een (altijd ondertitelde) aflevering van 'Werkverkeer' te zien, gepresenteerd door Roland Tameling. Naast 'Werkverkeer' volgen meerdere nieuwe videoseries op deze website, waaronder 'Startup Stories' over - inderdaad - startende ondernemers, en 'Over de Grens', waarin ondernemers aan het woord komen over hun stappen naar het buitenland.

Lees ook: Roland 'CoolCat' Kahn: over succes, zijn familiebedrijf en ja, webshops

Lees ook: Slimme branding en marketing: ook daarom kent iedereen AFAS