Nieuws Actueel

Kerstpakketten bestellen: overzicht leveranciers 2016

Voor veel ondernemers geldt het kerstpakket als ultiem bedankje voor personeel rond de feestdagen. Maar waar kun je de beste originele kerstpakketten bestellen? Een overzicht van de belangrijkste leveranciers van kerstpakketten in Nederland voor 2016.

De Ondernemer 22 september 2016

Kerstpakketten bestellen overzicht leveranciers 2016

Met kerstpakketten kun je als ondernemer anno 2016 alle kanten op. Je kunt kiezen voor een groot aanbod traditionele kerstpakketten die zijn samengesteld door leveranciers, maar ook zelf kerstpakketten samenstellen of de keuze voor het kerstpakket geheel overlaten aan je werknemers. Ben je op zoek naar iets unieks? Dan kun je gaan voor een vers kerstpakket van Freshdecember of vitale kerstpakketten van Fitbox in samenwerking met de Hartstichting.

Kerstpakketten 2016 bestellen Makro

De bekende groothandel biedt een ruim assortiment kerstpakketten, zowel op thema (denk aan Bier, Italiaans, Traditioneel) als op maat. Wil je het grootster aanpakken? Verras je werknemers dan met een heuse kerstmarkt. Vanaf 50 exemplaren kun je kerstpakketten samenstellen in één van de 16 showrooms van Makro. Makro is marktleider met ruim 1,4 miljoen kerstpakketten per jaar.

Kerstpakketten 2016 bestellen Hanos

Sfeer en kwaliteit zijn kernwoorden voor de collectie kerstpakketten van Hanos. Je kunt er kant-en-klaar pakketten aanschaffen, pakketten zelf samenstellen of medewerkers laten kiezen.

Kerstpakketten 2016 bestellen Plus

Plus Supermarkten bezorgt sinds dit jaar ook kerstpakketten. De grootgrutter heeft een assortiment van bijna 100 kerstpakketten vanaf 9,95 euro. Van Happy tot Gouden Regen tot BBQ. Bezorging is vanaf 500 euro gratis.

Kerstpakketten 2016 bestellen Kranen Kerstpakketten

Kranen Kerstpakketten biedt de keuze uit meer dan 3.000 artikelen voor je kerstpakketten. Met de keuze Cadeau4Jou kan een werknemer zelf zijn geschenk(en) kiezen. Van goedkoop maar wel voldoende qua grootte of juist luxe en daardoor wat duurder. Kranen Kerstpakketten heeft showrooms in Doetinchem en Utrecht.

Kerstpakketten 2016 bestellen Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakkettenplaza.nl afficheert zich als grootste online-leverancier van luxe en originele kerstpakketten. Met je aankoop steun je automatisch en gratis een Goed Doel; het goede doelen kerstpakket. Deze webwinkel heeft Rituals kerstpakketten, foto op linnen kerstpakketten, maar ook Sinterklaaspakketten. Snel inspiratie opdoen? Bekijk hier de top-10 kerstpakketten.

Kerstpakketten 2016 bestellen Cooldo

'Dankjewel zeggen kan zoveel cooler'. Dat is een van de slogans van Cooldo. Deze Utrechtse kerstpakkettenleverancier gooit het over een andere boeg met zijn kerstpakketten. Geen fles wijn of standaard kerstpakket, maar écht iets origineels. Cooldo onwikkelt voor bedrijven opvallende en unieke cadeaus. Gepersonaliseerd en mooi verpakt.

Kerstpakketten 2016 bestellen Freshdecember.nl

Ben je op zoek naar een kerstpakket met verse producten? Dan ben je bij Freshdecember.nl aan het goede adres. Ze hebben een assortiment van 15 verfrissende pakketten, die met veel enthousiasme tot stand gekomen zijn. Je kunt ze bekijken in de showroom.

Kerstpakketten 2016 bestellen Fitbox

Fitbox wil mensen in beweging brengen met vitale kerstpakketten. De box is ontwikkeld samen met de Hartstichting met als doel om het traditionele kerstpakket gezonder en frisser te maken. Denk aan Salad of Smoothie kerstpakketten.

Kerstpakketten 2016 bestellen Sligro

De Veghelse groothandel Sligo geeft je de keuze uit een traditionele kerstpakketten, verspakketten, losse geschenken, op maat gemaakte pakketten of online keuze pakketten. De minimale oplage om zelf een pakket samen te stellen is 75 stuks, of 2.500 euro excl. btw.

Kerstpakketten 2016 bestellen Kerstpakketten.nl

Kerstpakketten.nl begeeft zich al 30 jaar op de markt. Deze groothandel biedt ook wellnesspakketten en verspaketten. Ze leveren al vanaf 1 stuk.

Kerstpakketten 2016 bestellen Lokaalkerstpakket.nl

Lokaal Kerstpakket biedt een ruim aanbod producten en diensten van lokale aanbieders. Dat betekent meer keuze voor de werknemer en een steuntje in de rug voor lokale winkeliers, aldus Lokaalkerstpakket.nl. "Bovendien worden de bestellingen afgehaald bij de aanbieder, waardoor we de Green Footprint verbeteren. Uniek, anders, MVO en 100% persoonlijk dus!"

Kerstpakketten 2016 bestellen: Delftse Doosch feelgood pakket met lokale producten

Zet twee jonge, creatieve ondernemers bij elkaar. Wat je dan krijgt? Iets wat Alwin Snel en Guy Verbeek zelf ook niet hadden verwacht: de Delftse Doosch, een feelgood kerstpakket vol lokale producten. Daar wás-ie weer..! Het kerstpakket van de groothandel, een saaie kartonnen doos met een inhoud die lang houdbaar en vooral nietszeggend was. "Dat kunnen wij beter, dachten we. En zo begonnen we vier jaar terug met de Delftse Doosch."

Gerelateerde artikelen:

Overzicht lijst belangrijkste feestdagen 2016-2017 ondernemers