Nieuws Actueel

Knijtertoffe shops in online shopping guide

Verkoopplatform Knijter heeft er vanaf vandaag een nieuwe dienst bij: een online shopping guide die je snel en gemakkelijk de weg wijst naar de leukste winkels in tal van steden in Nederland en België. Fijn voor de winkels die hierdoor nu ook online goed vindbaar zijn, maar ook voor shoppers die zich vooraf of tijdens het shoppen willen oriënteren op het aanbod in een stad.

Van onze redactie 1 april 2016

Knijter schoenen

Knijter is al bekend als verkoopplatform voor bijzondere en onafhankelijke winkels, webshops en labels. Om mee te mogen doen met Knijter vindt er een selectie plaats: alleen toffe (web)shops en labels met producten die met liefde zijn gemaakt of uitgekozen komen in aanmerking.

Ook de winkels in de shopping guide zijn allemaal door Knijter zelf geselecteerd en onderscheiden zich door de zorg die is besteed aan de inrichting van de winkel en aan het samenstellen van de collectie. Bovendien staat de eigenaar vaak zelf in de winkel. "Grote ketens en winkels in hoofdwinkelstraten vind je hier dus niet. Wat je wél vindt zijn leuke en originele winkels in uiteenlopende categorieën, zoals fashion, schoenen, wonen en kids", aldus Knijter.

Wervende tekstWie de website bezoekt kan naar keuze een stad selecteren en ziet dan een plattegrond van die stad en een overzicht van de winkels die door Knijter zijn geselecteerd. Deze winkels zijn ook in de plattegrond aangegeven. Op elke winkel kan worden doorgeklikt naar een overzicht met foto’s, een wervende tekst, het adres, de merken die de winkel voert en links naar de website en de social accounts.

De shopping guide van Knijter gaat van start met een selectie van bijna 100 winkels in 12 steden, er komen wekelijks nieuwe bij. Je vindt de shopping guide hier: