Nieuws Actueel

Stem nu! Wie vind jij de 'Meest Inspirerende Ondernemer' van 2019?

Welke ondernemer heeft jou dit jaar het meest geïnspireerd? Die vraag staat wederom centraal bij de MIO-verkiezing: de prijs voor ondernemers, door ondernemers. Na het succes van de vorige keer, met als winnaar Corendon-oprichter Atilay Uslu, worden er dit jaar niet één maar twee prijzen uitgereikt. Die voor Meest Inspirerende Ondernemer én die voor de Meest Inspirerende Ondernemer met een start-up.

Van onze redactie 31 oktober 2019

MIO2019 article

Gerard van den Broek, de creatief directeur van De Ondernemer, zegt over de verkiezing: ,,In de jaren dat ik me al bezighoud met het MKB, zie ik dat ondernemers vooral geïnspireerd worden door ándere ondernemers. En dat hebben we ook onderzocht: ondernemers blijken inspiratiebron nummer 1. Er zijn al veel juryprijzen, maar wij vonden dat er ook een verkiezing voor en door ondernemers moest zijn.’’

Maar wat maakt een ondernemer nu inspirerend? Volgens Van den Broek zijn marketing, HR en technologie tegenwoordig de belangrijkste pijlers. ,,Een bedrijf moet vernieuwend zijn in de marketing, maar ook succesvol zijn in het vinden en binden van talentvolle mensen, in deze tijden van schaarste. En daarnaast kun je tegenwoordig niet meer om technologie heen. Bedrijven die zich daarin onderscheiden zijn wat mij betreft inspirerend.’’

Stemmen is exclusief voor De Ondernemer-nieuwsbrieflezers en doe je door vanuit de ondernemersmail op de stem-knop te klikken. Ben je nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief van De Ondernemer? Dat kan via dit formulier:

Stemmen op de Meest Inspirerende Ondernemer is exclusief voor De Ondernemer-nieuwsbrieflezers. Meld je snel aan en ontvang een link waarmee jij direct kunt stemmen.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.