Nieuws Mode

Atelier Munro opent zijn eerste Canadese flagship store in Toronto

Het in Amsterdam gevestigde Atelier Munro heeft zijn eerste Canadese flagship store geopend in de populaire wijk Yorkville in Toronto. Het merk, dat bekend staat om de persoonlijke service en op maat gemaakte kleding, op 19 Hazelton Avenue. De ruimte biedt een adembenemende winkelervaring, die zich uitspreidt over drie verdiepingen, en is de tweede wereldwijde flagship van het merk - naast The Atelier Munro House in Amsterdam.

Van onze redactie 14 november 2022

Atelier munro canada flagship store

De nieuwe locatie in Toronto biedt een persoonlijke ervaring voor klanten, waarbij de fundamentele kleermakerstradities tot leven worden gebracht, terwijl een specifieke lokale ervaring in de stad wordt gecreëerd. Het tweede Atelier Munro House, gelegen in Yorkville, is een echt Victoriaans huis. Het bevat een uitgebalanceerde mix van inloopkasten, werktafels, paskamers, en een hint naar een privé-appartement op de bovenste verdieping. De ruimte biedt verschillende plaatsen om koffie te drinken, te ontspannen of te werken voor, tijdens of na je afspraak, samen met doordachte accenten uit Amsterdam: de ontwerpblauwdruk van Unknown Architects, verlichtingsarmaturen van Tim Hooijmans en een iconisch handgemaakt wandkleed van David Kulen.

Lees ook: Winkelpand verduurzamen en uitbreiden met appartementen: de keuzes van Thom Broekman

Met een passie voor de kleermakerstradities heeft Atelier Munro als doel een nieuw modetijdperk te creëren: een volledig op maat gemaakte garderobe, gepersonaliseerd tot in het kleinste detail. Het is de missie om mensen in staat te stellen hun identiteit via kleding uit te drukken, door een garderobe samen te stellen waarin ze er op hun best uitzien en zich op hun best voelen. Atelier Munro biedt gemakkelijk te combineren, veelzijdige stukken, met de nadruk op tijdloze, seizoensloze essentials. Van gebreide polo's tot handgemaakte schoenen. De hele ervaring is afgestemd op ieders persoonlijke smaak en stijl, met adviseurs die bij elke stap hun expertise aanbieden.

Atelier Munro's nieuwe showroom in Toronto, met een ready-to wear collectie, opende officieel zijn deuren op 23 september. Na de opening van de winkel in Yorkville is Atelier Munro van plan om de landelijke uitrol voort te zetten, met een volgende locatie in Calgary.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws