Nieuws Actueel

'Parfumverkoper' Musk lanceert eigen geurtje 'Burnt Hair'

Elon Musk, 's werelds rijkste man, gaat naar eigen zeggen tegenwoordig door het leven als parfumverkoper. Hij lanceerde een nieuw parfum genaamd 'Burnt Hair', waarvan er binnen een paar uur 10.000 flesjes zijn verkocht, meldt de Tesla-topman.

ANP 12 oktober 2022

ANP121022143 1

Wie is Elon Musk?

Een portret in vier delen

Elon Musk als kind tot en met de topondernemer en miljardair die hij anno nu is. Van de lagere school tot en met Twitter. Een portret van Het Laatste Nieuws in drie delen, met een door De Ondernemer gerealiseerd vierde deel rondom zijn aangekondigde overname van Twitter.

Wie is Elon Musk - deel 1: zijn jeugdjaren - Die jongen met autisme die op z'n 27ste al multimiljonair werd

Wie is Elon Musk - deel 2: de topondernemer - PayPal, SpaceX, Tesla en hoe hij failliet dreigde te gaan

Wie is Elon Musk - deel 3: de 'familieman' - Miljardair met zeven kinderen die de planeet wil bevolken met slimme mensen

Wie is Elon Musk - deel 4: Elon, ongrijpbare - Het avontuur Twitter

Met 'Burnt Hair' zou hij de eerste miljoen dollar al hebben binnen geharkt. De slogan voor Musks nieuwe geurtje is 'The Essence of Repugnant Desire' (De essentie van weerzinwekkend verlangen).

,,Met een achternaam als die van mij was het onvermijdelijk om in de geurindustrie te stappen", zegt Musk op Twitter. Naar verwachting worden de geurtjes in de eerste maanden van volgend jaar verzonden. Musk maakte in september al bekend dat het luchtje eraan zat te komen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws