Nieuws Actueel

Sail Kampen krijgt speciale Business Day in 2018

Ondernemers uit de hele regio zijn in 2018 eregasten bij de maritieme meerdaagse Sail Kampen. De speciale Business Day is een van de aanpassingen van het nieuwe Sailbestuur dat zich gisteren presenteerde. Sail Kampen vindt in 2018 plaats van 30 maart tot en met 2 april.

De Stentor | Foto: Irma Wessels 29 december 2016

Sailkampen irmawessels

Het bestuur van Sail Kampen is flink vernieuwd. De nieuwe voorzitter is Frans van der Kolk, eigenaar van VDK Installatiegroep. Hij volgt Bert Hofman op, die ruim een jaar geleden afscheid nam als voorzitter.

Het nieuwe bestuur heeft dinsdag de aftrap gedaan voor de nieuwe editie van het evenement. "Mijn drijfveer is om Sail meer professioneel aan te pakken en de gehele regio, zowel zakelijk als publiek, aan dit evenement te verbinden", aldus Van der Kolk.

Valkuil

Volgens het bestuur kan Sail wel een zakelijkere kijk op het evenement gebruiken. De organisatie werkt veel met vrijwilligers, waardoor de kosten laag blijven. Volgens het bestuur kan dat een valkuil zijn, omdat een evenement als Sail om professionele krachten vraagt. Van der Kolk: "We gaan hierin een middenweg kiezen."