Nieuws Actueel

Schuif aan bij Máxima tijdens Noord-Nederland Groeit

Op dinsdag 14 november vindt in Heerenveen Noord-Nederland Groeit plaats, een samenwerking van Kamer van Koophandel en nlgroeit. Ook Hare Majesteit Koningin Máxima zal aanwezig zijn en deelnemen aan een aantal rondetafelgesprekken met groei-ondernemers.

De Ondernemer | Foto: ANP 8 november 2017

Maxima def

Groei

Welke factoren zorgen binnen een bedrijf voor (razendsnelle) groei? En wat is het geheim achter de snelstgroeiende bedrijven van Noord-Nederland? Tijdens Noord-Nederland Groeit op 14 november hebben deelnemers de kans om topondernemers het hemd van het lijf te vragen.

Ook biedt het ondernemersevent een mooie gelegenheid om met collega-ondernemers te netwerken en met hen in gesprek te gaan over hun eigen ervaringen.

Lees ook: Zo leidt Zakenvrouw 2017 Elske Doets haar reisorganisatie

Koningin Máxima

Bovendien is er voor groei-ondernemers nog een mooie kans: Hare Majesteit Koningin Máxima zal ook aanwezig zijn.

Tijdens de rondetafelgesprekken met groei-ondernemers die hun ervaringen delen, zal Koning Máxima aan enkele hiervan deelnemen.

Groeiversnelling

De avond trapt af om 16.30 in het Thialf stadion te Heerenveen en zal starten met een interview met Harold Goddijn (TomTom) en René Tulner (Wijnvoordeel). Wat is het geheim van hun succes?

Daarnaast kunnen ondernemers een-op-eengesprekken voeren over groeiversnelling met ervaren ondernemers, of in gesprek gaan met een groeiambassadeur of mentor om te leren van hun groei-ervaringen.

Ambitie

De avond is volledig gericht op ambitieuze ondernemers met een omzet van minimaal €1 miljoen. Ondernemers hebben die avond toegang tot een divers netwerk van CEO's, ervaren ondernemers, collega-groeiondernemers en experts.

Er wordt aandacht besteed aan alle facetten die bij groei komen kijken: het vinden van de juiste mensen, internationalisering, innoveren, leiderschap, strategie. Kortom: kennis die niet mag ontbreken als je als ondernemer hard wilt groeien. Wil jij Noord-Nederland Groeit niet missen? Schrijf je dan in.