Actueel

Tweede restaurant-editie Nationale Mosselweek

beeld deondernemer
Leestijd 1 minuut
Lees verder onder de advertentie

Tijdens het evenement bieden restaurants een mosselmenu of -gerecht aan voor een aantrekkelijke prijs. De bedoeling van de Mosselweek is om Nederland kennis te laten maken met de zilte lekkernij.

Doel

Tilly Sintnicolaas van Het Nederlands Mosselbureau: “Net zoals vorig jaar willen we de Zeeuwse mosselen in Nederland meer bekendheid geven. Voor restaurants zien wij nog veel kansen en door middel van een promotiecampagne waarin consumenten worden uitgenodigd bij deelnemende restaurants mosselen te gaan eten tijdens de Nationale Mosselweek, willen wij hen ondersteunen. De week heeft een tweeledig doel: Nederlandse restaurants kunnen laten zien wat ze in huis hebben en voor de mosselsector is het geweldig dat er extra aandacht besteed wordt aan het prachtproduct Zeeuwse mosselen.”

Lees verder onder de advertentie

Meedoen

Restaurants die mee willen doen aan de Mosselweek kunnen zich aanmelden voor het evenement via mosselweek.nl.