Nieuws Actueel
Tweede restaurant-editie Nationale Mosselweek
Na het grote succes van vorig jaar wordt ook in 2016 een mosselweek georganiseerd. Van 3 tot en met 11 september 2016 vindt voor de tweede keer de resaurant-editie van de Nationale Mosselweek plaats. Restauranteigenaars kunnen zich nog aanmelden.

Tijdens het evenement bieden restaurants een mosselmenu of -gerecht aan voor een aantrekkelijke prijs. De bedoeling van de Mosselweek is om Nederland kennis te laten maken met de zilte lekkernij.
DoelTilly Sintnicolaas van Het Nederlands Mosselbureau: “Net zoals vorig jaar willen we de Zeeuwse mosselen in Nederland meer bekendheid geven. Voor restaurants zien wij nog veel kansen en door middel van een promotiecampagne waarin consumenten worden uitgenodigd bij deelnemende restaurants mosselen te gaan eten tijdens de Nationale Mosselweek, willen wij hen ondersteunen. De week heeft een tweeledig doel: Nederlandse restaurants kunnen laten zien wat ze in huis hebben en voor de mosselsector is het geweldig dat er extra aandacht besteed wordt aan het prachtproduct Zeeuwse mosselen.”
Meedoen