Nieuws Actueel

Tweede Kamerlid Thierry Aartsen studiogast: welke vraag wil jij hem stellen?

Thierry Aartsen, VVD-Tweede Kamerlid met onder meer het mkb als zijn nadrukkelijke aandachtsgebied, is woensdag 18 november een van de studiogasten tijdens onze live radio-uitzending op New Business Radio. Ook luisteraars kunnen hem vragen stellen.

Van onze redactie 17 november 2020

Thierry Aartsen VVD

Thierry Aartsen werd in september 2018 Tweede Kamerlid, werkte in het bedrijfsleven en was fractievoorzitter van de VVD in Breda. Tot zijn aandachtsgebieden behoren onder meer mededinging en marktordening, digitalisering, aanpak van de regeldruk én het mkb.

Stel je vraag aan Thierry Aartsen

Wie een vraag heeft voor Thierry Aartsen, kan die mailen naar redactie@ondernemer.nl en dat kan tot en met de live radio-uitzending op woensdag 18 november (12.15 uur). Ook via onze social media-kanalen kun je een vraag insturen en dat kan tot aanvang van de live radio-uitzending (11.30 uur). We zullen proberen zoveel mogelijk vragen aan bod te laten komen.

Dagelijks live op New Business Radio

Tot en met 20 november is er dagelijks van 10.00 tot 13.00 uur Week van de Ondernemer Radio op New Business Radio, en dat live vanuit het fonkelnieuwe food district Liemès in Utrecht.

Woensdag 18 november zijn, naast Thierry Aartsen, ook Ralph van Dam (GeldFit Zakelijk), Han de Hair (voorzitter Vereniging Exclusieve Sportcenta), online marketing/storytelling-expert Cor Hospes, Daniëlle Chavanu (dane.studios) en Marco Aarnink (Print.com) onze studiogasten.

Hoe dat in z'n werk gaat? Bekijk deze video:

MyChannels Video ID: 180462

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.