Nieuws Actueel

Week 1: deze artikelen wil je niet missen

Als ondernemer is het belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen, of dat nu op het gebied van wetgeving of technologie is. Deze artikelen mag je niet missen als je de concurrentie voor wilt blijven.

Redactie De Ondernemer | bronnen: eventbranche.nl / ANP 5 januari 2018

Aanbevolen artikelen deondernemernl beste artikelen 1

Deze eredivisietrainer gooide het roer om en is nu uitzendbaas

Na ruim twintig seizoenen als voetbalcoach gooit Robert Maaskant het roer radicaal om. Hoe de voormalig coach van Go Ahead Eagles en NAC Breda nu zijn voetbalervaring inzet als ondernemer, lees je in dit stuk. "Motiveren is nog steeds een van mijn sterke punten."

Fries steenrijk door goudkoorts

Als jonge boer emigreerde hij 33 jaar geleden naar Canada. Nu is hij steenrijk én de ster van de realityserie 'Gold Rush'. Lees hier het wonderlijke verhaal van goudzoeker Tony Beets, die miljoenen verdient met een baggermolen uit 1939.

Loont het nog om in cryptomunten te stappen? Tips van een bitcoin-miljonair

De een noemt het een piramidespel, de ander de toekomst van betalen. Hoe dan ook, met cryptovaluta is goud geld te verdienen. Doen of niet? Bitcoin-miljonair Niels Harmsen geeft tips die je verder helpen.

Adviezen van een meesterhacker: zo kies je veilige wachtwoorden

Goede veiligheid op internet begint met goede wachtwoorden, maar je wordt gek van al die wachtwoorden die je moet onthouden. Meesterhacker Rickey Gevers geeft tips uit eigen keuken: 'Het enige wat telt is lengte'.

Makkelijker slechtnieuwsgesprek voeren? 10 tips hoe je dat kunt doen

Respect tonen en positief blijven. Zomaar twee voorbeelden waarmee je moeilijk nieuws iets draaglijker kunt maken voor de ontvanger tijdens een slechtnieuwsgesprek. In dit stuk lees je 10 tips.