Nieuws Actueel

Week 40: onze checklist voor jou

Als ondernemer is het belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen, of dat nu op het gebied van wetgeving of technologie is. Deze artikelen mag je niet missen als je de concurrentie voor wilt blijven.

Redactie De Ondernemer / MVO 6 oktober 2017

5x aanbevolen De Ondernemer

Burn-out medewerker kost werkgever €122.000

Mascha Mooy zag een gat in de markt: met haar Bye Bye Burnout helpt ze mkb-bedrijven bij burn-out-begeleiding. Hoe je als werkgever moet omgaan met burn-outs en veel geld kunt besparen, lees je in dit artikel.

Innovatie in de bouw: slim goedkoper werken

Vernieuwende initiatieven in de bouw komen steeds beter van de grond. Waar de kansen liggen in technieken, organisatie en materialen, lees je in dit artikel.

Ondernemers van het jaar: Van Elderen en Muller

Tijn van Elderen (Brabantia) en Michiel Muller (Picnic) zijn de winnaars van EY Entrepreneur Of The Year. Waarom ze hebben gewonnen en een foto- en een videoverslag vind je in dit artikel.

Games als managementtool laten je omzet stijgen

Toegepaste games zijn een prima instrument voor ondernemers om groei te versnellen. Hoe je ze praktisch kunt inzetten, lees je in dit uitgebreide artikel.

Heel Holland Bakt zakelijke boost voor winnaar

Annemarie Pronk won Heel Holland Bakt en stampte in recordtijd een onderneming uit de grond. Hoe ze slim het tv-programma gebruikte als springplank, lees je in dit interview.