Nieuws Actueel

Week 42: onze checklist voor jou

Als ondernemer is het belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen, of dat nu op het gebied van wetgeving of technologie is. Deze artikelen mag je niet missen als je de concurrentie voor wilt blijven.

Redactie De Ondernemer / MVO 20 oktober 2017

Aanbevolen artikelen deondernemernl beste artikelen 1

Rivièra Maison: 600 verkooppunten wereldwijd

Sommigen noemen zijn stijl tuttig en 'over the top'. Hoe Rivièra Maison-baas Henk Teunissen zijn gezelligheid wereldwijd tot een succes heeft gemaakt, vertelt hij in dit uitgebreide interview.

Scheiden als ondernemer: woning en kantoor uit?

Wat gebeurt er als je gaat scheiden en je woning ook als bedrijfsruimte dient? Advocaat Marcia Geerts geeft een voorbeeld met wat je zou kunnen doen voordat de scheiding rond is. Bekijk hier de vlog.

Sportclubs leveren extra omzet op

Feyenoord Business Club telt 850 ondernemers. Mooie voorbeelden van hoe zakelijke betrokkenheid bij een sportclub je extra omzet oplevert, lees je in dit uitgebreide artikel.

Neptunus: 65 miljoen omzet met mobiel bouwen

Familiebedrijf Neptunus is zeer succesvol met tenten en demontabele gebouwen. Over zijn internationale aanpak en over hoe de familie bezig is met de opvolging door de volgende generatie, lees je in dit artikel.

SPAR-directeur moderniseert zijn keten met lef

In de afgelopen twee jaar opende de buurtwinkelketen in heel Nederland vijftig stadswinkels. Directeur Sjaak Kranendonk verklaart zijn strategie in dit interview.