Nieuws Actueel

Week 44: onze checklist voor jou

Als ondernemer is het belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen, of dat nu op het gebied van wetgeving of technologie is. Deze artikelen mag je niet missen als je de concurrentie voor wilt blijven.

Redactie De Ondernemer / MVO 3 november 2017

Aanbevolen artikelen deondernemernl beste artikelen 1

Quote 500: de rijksten willen eigen goed doel

Uit het jaarlijkse Quote-overzicht blijkt dat het hebben van een goed doel het nieuwe statussymbool is voor de allerrijksten. De rijkste Nederlanders, de gulste gevers en meer vind je in dit artikel.

Bamigo-baas: 6 miljoen met bamboe ondergoed

Jeroen Adriaans bedient met 7 medewerkers 80.000 mannelijke klanten. Hoe hij in een paar jaar tijd tot een miljoenenbedrijf in bamboe ondergoed kwam, lees je in dit uitgebreide interview.

#metoo op de werkvloer: 9 kwesties

Psycholoog Willeke Bezemer bespreekt 9 kwesties op de werkvloer. Wat kan wel en wat kan absoluut niet op kantoor? En wat is net op het randje?

'Innoveer je bedrijf door kleine verbeteringen'

Jeff Gaspersz vindt dat er te moeilijk wordt gedaan over innovatie. De hoogleraar innovatie aan Nyenrode Business Universiteit geeft een vernieuwende en praktische blik op innovatie in dit artikel.

Action-baas: van vakkenvuller naar directeur

Hajir Hajji (37) begon als vakkenvuller en is nu als directielid verantwoordelijk voor 1000 vestigingen van Action. Ze praat vrijuit over haar werkwijze in dit interview.