Nieuws Actueel

Week 45: onze checklist voor jou

Als ondernemer is het belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen, of dat nu op het gebied van wetgeving of technologie is. Deze artikelen mag je niet missen als je de concurrentie voor wilt blijven.

Redactie De Ondernemer / MVO 10 november 2017

Aanbevolen artikelen deondernemernl beste artikelen 1

Kunnen Bol.com en Coolblue inpakken?

Webgigant Amazon komt de omzet van 117 miljard vergroten in Nederland. Over de vraag of bedrijven als Bol.com en Coolblue deze megaconcurrent kunnen weerstaan, praten experts in dit artikel.

Miljonair tussen ego’s en hypocrieten

Spelersmakelaar Rob Jansen haalde miljoenen binnen met duizend voetbaltransfers. Over zijn fascinerende business vol opportunisme en ego’s lees je in dit achter-de-schermen-verhaal.

Zo bespioneer je verdachte medewerkers

Hoffmann Bedrijfsrecherche brengt criminaliteit in je onderneming aan het licht. Hoe de rechercheurs werken (afluisteren, drones) en wat ze tegenkomen, lees je in dit artikel.

Groei versnellen doe je zo op Facebook

Wat je echt moet weten over Facebook als groeiversneller met handige adviezen over hoe je je klanten op Facebook kunt bereiken, lees je in dit praktische artikel.

Hoe een multimiljonair zijn fortuin verspeelde

De gewiekste zakenman Cees Ligthart uit Wassenaar verdiende goud geld met allerlei bedrijven. En gooide met geld. Waarom hij nu moet rondkomen van zijn aow, lees je in dit interview.