Nieuws Actueel

Week 46: onze checklist voor jou

Als ondernemer is het belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen, of dat nu op het gebied van wetgeving of technologie is. Deze artikelen mag je niet missen als je de concurrentie voor wilt blijven.

Redactie De Ondernemer / MVO 17 november 2017

5x aanbevolen De Ondernemer

De 7 gouden regels voor succes

De flamboyante hotelier Willem Reimers, beter bekend als meneer Reimers, neemt in de RTL 4-serie Herrie in de Druiventros met Herman den Blijker een hotel onder handen. Wat je als ondernemer van hem kunt opsteken, lees je hier.

Rutte daagt uit en incasseert op Dag van de Ondernemer

Mark Rutte sprak ter gelegenheid van de Dag van de Ondernemer met ondernemers uit het mkb, dat met 3,2 miljoen banen geldt als motor van de economie. Hoe de premier een mkb'er uitdaagde en welke kritiek hij moest incasseren, lees je in dit stuk.

33 miljoen gecasht: ‘Geld komt als ik slaap’

Duncan Stutterheim verdiende 33 miljoen met entertainmentbedrijf ID&T. ,, Ik heb mijn geldzaken zo geregeld dat ik nooit meer zou hoeven te werken en er geld binnenkomt terwijl ik slaap." Meer opvallende uitspraken lees je in dit interview.

De ondernemerslessen van Daan Roosegaarde

Daan Roosegaarde is een van de spraakmakendste ondernemers van Nederland. Hoe hij werkt, zijn team samenstelt en innovatie aanjaagt – en over zijn Icoon Afsluitdijk - lees je in dit artikel.

Successtory: 6 restaurants, 12 miljoen omzet

Chef-kok Ron Blaauw (50) runt zes horecazaken in Amsterdam en omgeving. Hij geeft een inkijkje in zijn strategie waarbij niet alles om winstmaximalisatie draait. Lees het hier.