Nieuws Actueel

YES!Delft lanceert incubatieprogramma

Van onze redactie 12 januari 2016

Yedelftincubatorprogramma1065

In februari lanceert YES!Delft een nieuw incubatieprogramma met het motto: Grow or Go! - Ondernemers (en aanstaande ondernemers) brengen hun ideeën en technologieën in de hoogste versnelling naar de markt, ontwikkelen business modellen en groeien naar 1 miljoen euro omzet met een op maat gemaakt programma. Oprichters van techstartups en mensen met ambitieuze technische ideeën kunnen zich deze week nog aanmelden.

“YES!Delft heeft inmiddels al meer dan tien jaar ervaring in het versneld ontwikkelen van techstartups”, zegt Daan Domhof, Incubation & Growth Manager van YES!Delft. “Met die kennis en het nieuwe programma willen we nog meer bedrijven en ideeën verder helpen.”

YES!Delft zoekt ambitieuze ondernemers die, onder de beste begeleiding, zelf hun startup naar grote hoogte bouwen. Bedrijven zoals Ampelmann, Senz, Nerdalize en Bolt Mobility - die onlangs met AppScooter de grootste equity crowdfundingronde ooit in Nederland ophaalde – deden dat al. Een nieuwe lichting ondernemers kan zich deze week nog aanmelden.

Programma

Ondernemers die zich aanmelden voor YES!Delft kunnen in aanmerking komen voor twee programma’s: LaunchLab en het nieuw Incubation Programme. Op basis van de aanmelding zal worden bepaald welk programma het meest aansluit op de behoeften van de startup en ondernemer.