Nieuws Maatregelen

Reacties op persconferentie in live kijkradio 'Na Rutte en Kuipers'

Na de tweede persconferentie is nu het live kijkradio-programma 'Na Rutte en Kuipers' bezig. Ondernemers, brancheorganisaties en politiek komen daarin samen met hun eerste reacties op de persconferentie.

Van onze redactie 22 januari 2022

Laatste update: 25 januari 2022 14:25

Persconferentie rutte kuipers 14 januari winkels 15 januari horeca 25 januari lockdown versoepelingen

Op doordeweekse dagen verschijnt er vanwege de aanstaande persconferentie een speciale De Ondernemer-nieuwsbrief met het dan laatste nieuws over de coronamaatregelen. Deze nieuwsbrief wordt bovendien voorgelezen door een virtuele stem. Aanmelden kan hier: www.deondernemer.nl/nieuwsbrief.

VOLG HIER DE LIVEBLOG OVER DE PERSCONFERENTIE: Liveblog persconferentie Rutte: we mogen weer, we kunnen weer (maar niet iedereen)

Dinsdagavond 25 januari volgen De Ondernemer en New Business Radio vanuit de studio in Hilversum, in een co-productie, de tweede corona-persconferentie van premier Rutte en minister Kuipers.

Vanaf 19.00 uur is de persconferentie te zien via onze homepage en te beluisteren op New Business Radio. Van ca. 19.20 tot 21.00 uur zijn we live in gesprek met ondernemers, brancheorganisaties en andere experts uit het bedrijfsleven om de nieuwe maatregelen te duiden en de persconferentie na te beschouwen.

Lees ook: Veiligheidsberaad wil dezelfde sluitingstijd voor alle sectoren

'Na Rutte en Kuipers': live radio met ondernemers, brancheorganisaties en politiek

In de live uitzending direct na de persconferentie is Anna-Maria Giannattasio van PUUR Events de co-host in de studio, naast de presentatoren Ron Lemmens en Robert van den Ham.

Onder meer ook Jan van Zanen (burgemeester Den Haag, voorzitter VNG), KHN-voorzitter Robèr Willemsen, Leendert-Jan Visser (MKB-Nederland), Julien Zaal (Avocado Show), Edwin Kat (Proeflokaal De Boom), Jolanda Jansen (Ahoy), Boris van der Ham (NVBF/bioscopen en theaters), Riemer Rijpkema (CLC-Vecta/zakelijke events), consumentenpsycholoog Patrick Wessels en de Tweede Kamer-leden Mustafa Amhaouch (CDA) en Thierry Aartsen (VVD) komen in de uitzending aan bod.

De eerste aflevering kun je terugluisteren via deze link van Spotify.

'Na Rutte en Kuipers', vanuit de studio op het Mediapark in Hilversum: live de eerste reacties na de persconferentie van ondernemers en brancheorganisaties. Te bekijken en te beluisteren via deze website en Newe Business Radio.

Vanaf vandaag altijd op de hoogte met het laatste nieuws voor ondernemers. Rond lunchtijd in je mailbox!

Ontvang iedere ochtend onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws