Nieuws Thuiswerken

Nieuw in Zoom: zo word je van mens een dier

Zoom heeft een nieuwe functie uitgebracht die gebruikers de mogelijkheid geeft hun hoofd tijdens een videocall te vervangen door dat van een... dier.

Van onze redactie 23 maart 2022

Zoom videocall dieren

Afbeeldingen: Zoom.

Het was al mogelijk om tijdens een videogesprek je achtergrond wazig te maken, maar door de nieuwe functionaliteit kunnen gebruikers hun uiterlijk compleet verbergen. De avatars van dieren zijn bedoeld om videocalls vrolijker te maken, schrijft Zoom.

Avatars van dieren

In eerste instantie kan alleen gekozen worden uit avatars van dieren, maar het bedrijf sluit niet uit dat het in de toekomst met meer mogelijkheden komt. Uit eerste beelden van de nieuwe optie in Zoom blijkt dat gebruikers in ieder geval kunnen kiezen uit het hoofd van een hond, kat, vos, koe, wasbeer en konijn.

De nieuwe optie is beschikbaar in de Zoom-app op Windows, Mac en iOS. Gebruikers die met versie 5.10.0 van het programma werken, kunnen gebruikmaken van de avatars. De functie staat in het menu waar ook de achtergrond wazig gemaakt kan worden. Klik op deze link (in het Engels) om te lezen en zien hoe het precies werkt.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws