Aangeboden door XLBox Nederland

Branded Content Financiën

XLBox Nederland: 'Je voorraad beheren én werken vanuit een garagebox is dé trend van 2022'

Een garagebox voor opslagruimte, dat is een bekend concept. XLBox Nederland zet in op een nieuwe trend: (flex-) werkplekken en moderne kantoorruimtes in een aangrenzende XLBox Business lounge. „De combinatie van garageboxen en werkplekken draagt bij aan onze unieke ‘Work & Store’ formule.”

Crissy Mulder 10 januari 2022

XLBOX FLEX WERKPLEKKEN EN KANTOORRUIMTES

Naast de opslag van jouw spullen ben je misschien ook op zoek bent naar een rustige, veilige werkplek, op een centrale locatie en die je alleen hoeft te huren als je hem nodig hebt. Daarom kun je bij XLBox Nederland ook een kantoorruimte of flex werkplek huren. Foto: XLBox Nederland

XLBox Nederland ziet een snelgroeiende vraag naar kleinschalige opslag. Ruimtes die volgens de projectmanager, op dit moment, nog allesbehalve gebruiksvriendelijk worden aangeboden. „We kennen allemaal de garageboxen op verlaten terreinen, onder flatgebouwen of buiten, in de kou. Laden en lossen, in de stromende regen, is natuurlijk niet ideaal. En veilig, op zo’n verlaten terrein? Ik denk het niet. Daarbij komt, dat je op dit soort locaties, veelal beneden moet lossen om vervolgens je spullen omhoog te sjouwen naar je garagebox. Dat moest écht anders, vonden wij.”

Gemak dient de mens

Zogezegd, zo gedaan. Het team van XlBox komt met een uniek concept voor garageboxen: inpandig, vorstvrij en voorzien van alle gemakken; voor opslag én (flex)werken. „Ons complex is bijzonder ruim van opzet. Je rijdt met je auto of motor, op elke verdieping, tot aan de voordeur van je garagebox, waar voldoende ruimte is om te parkeren, terwijl andere auto’s passeren. En de kwaliteit? Die is hoog. Zo is elke box voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur, een dubbel stopcontact, ledverlichting en glasvezel internet.”

‘’Je rijdt met je auto tot aan de voordeur van je garagebox. Daar is voldoende ruimte om te parkeren, terwijl andere auto’s passeren”

XLBox Nederland

Dankzij die snelle internetverbinding en de 24/7 camerabewaking, kan de eigenaar zijn garagebox 24/7 in de gaten houden. Gewoon vanuit huis. „In ons concept streven wij naar honderd procent veiligheid.Daarbij heeft elke garagebox een rookmelder, verbonden met de brandmeldcentrale. En krijgt de eigenaar via een persoonlijke keytag of smartphone toegang tot het complex.”

Garagebox mét werkplek

Tot slot, het meest unieke onderdeel van XLBox Nederland: hier sla je niet alleen je spullen op, maar ga je ook rustig aan het werk. Op een (flex-)werkplek of in één van de moderne kantoorruimtes in de aangrenzende XLBox Business lounge. Daarmee zet XLBox in op de unieke ‘Work & Store’ formule: werken naast je opslag.

Werken naast je voorraad

„Veel ondernemers of zzp’ers werken regelmatig vanuit huis. Zeker in tijden van Corona en lockdowns. Prima, maar niet altijd even prettig. Zeker niet als de omstandigheden daar niet naar zijn. Daarom bieden wij naast onze garageboxen ook werkplekken aan. En dat is prettig, zeker als je dicht bij je opslag wilt werken. Neem bijvoorbeeld een webshopeigenaar. Voor hem is het erg aantrekkelijk om, direct naast zijn spullen, aan de slag te kunnen. Zo kan hij zijn voorraad beheren en werken vanaf één locatie. Op een comfortabele werkplek, met ‘Barista Quality’ koffie, razendsnel glasvezel internet, toiletten en voldoende parkeergelegenheid.”

‘’Een comfortabele werkplek, met ‘Barista Quality’ koffie, razendsnel glasvezel internet, toiletten en voldoende parkeergelegenheid”

XLBox Nederland

Daarbij profiteert de ondernemer volgens XLBox Nederland van het feit dat elke garagebox over een apart huisnummer en een eigen brievenbus beschikt. Dat betekent dat hij aan zijn garagebox een zakelijk vestigingsadres kan koppelen, waardoor zijn werk- en privéadres gescheiden blijven.

Nieuwe A-locaties

De eerste locatie van XlBox bevindt zich in Zoetermeer, vlak bij de A12. Hier realiseerde de organisatie 169 garageboxen, variërend van negen tot vijftig vierkante meter over vier ruim opgezette verdiepingen. Die verkoop verliep razendsnel. „Al voor de start van de bouw waren alle boxen verkocht. Daarom breiden wij nu uit naar Arnhem, Nijmegen en Gouda. In Arnhem start de bouw in februari, in Nijmegen in maart en Gouda is in mei aan de beurt. Daarmee spelen wij in op dé trend van 2022: je voorraad beheren én werken vanuit één locatie.”

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws