Nieuws Duurzaamheid

Startup WeFurn begint leasen bureaus en bureaustoelen voor thuiskantoor

Via startup WeFurn is het nu mogelijk om ergonomische en recyclebare bureaus en bureaustoelen te leasen vanaf een paar tientjes per maand. Het abonnement start standaard voor drie maanden en is daarna maandelijks opzegbaar.

Van onze redactie 10 april 2020

Stoel We Furn grijp

Foto's: WeFurn

De startup biedt klanten een alles-in-1 pakket: na bestelling worden bureaus en/of bureaustoelen zo snel mogelijk geleverd in Nederland- thuis of op kantoor. De meubels worden in elkaar gezet, zodat het werken daarna gelijk goed kan beginnen. Ook worden de meubels gedurende het abonnement onderhouden.

Gaat er iets stuk? Dan wordt er direct naar gekeken of je krijgt een nieuw exemplaar. WeFurn zorgt ervoor dat de bureaus en stoelen bij opzegging ook weer worden opgehaald. Leasen kan al vanaf één bureaustoel per maand. Ook is het mogelijk om werkplekken voor langere termijn tegen een lager bedrag te leasen.

''Ons doel is om elke ondernemer en werknemer te voorzien van de beste werkplek, voor een vast bedrag per maand en op een zorgeloze en duurzame manier''

Annemarie van der Velde, mede-oprichter WeFurn

Ergonomisch en recyclebaar

De meubels van WeFurn zijn allemaal ergonomisch en van recyclebare materialen gemaakt. Zo bestaat de bureaustoel volledig uit een polyamide-glasvezelverbinding. Zowel het bureau als de stoel is voor 98 procent recyclebaar.

WeFurn is opgericht door familie Van der Velde, die tevens eigenaar is van Interstuhl Nederland en België, sinds 40 jaar een van de grootste bureaustoelenleveranciers op de Nederlandse en Belgische markt. ,,Ons doel is om elke ondernemer en werknemer te voorzien van de beste werkplek, voor een vast bedrag per maand en op een zorgeloze en duurzame manier. Iedereen verdient het om ergonomisch te werken, of je nu een klein of groot bedrijf hebt. Waarom aanschaffen als we ook kunnen delen”, aldus mede-oprichter Annemarie van der Velde.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.