Nieuws Groei

Nieuw seizoen Dragons' Den in aantocht, doe je mee?

Wachten tot het licht gaat branden, de trap aflopen, kennismaken met de investeerders en natuurlijk je eigen product of dienst zo goed mogelijk op de kaart zetten. Klinkt het je al bekend in de oren? Juist, het gaat over Dragons’ Den en het nieuwe seizoen dat eraan komt.

Van onze redactie 7 januari 2022

Dragons den nieuw seizoen header

Het nieuwe seizoen van Dragons' Den staat voor de deur. Foto: Vincent TV Producties

Jacht genaamd Dragons' Den draait om groeigeld, kennis en kunde

In dit nieuwe seizoen stappen startupondernemers opnieuw voor een panel van vijf bekende topinvesteerders in de spotlights met maar één doel: een samenwerking aanknopen met één of meerdere dragons. En dat niet alleen om groeigeld binnen te halen, maar zeker ook om de kennis en kunde van de betreffende investeerder(s) te kunnen benutten.

Aantal succesverhalen na Dragons' Den groeit nog altijd

Legio ondernemers gingen je al voor en het aantal succesverhalen is nog altijd aan het groeien. Zoals het verhaal van Julian Jagtenberg, die recent een nóg een mega-investering scoorde voor slaaprobot Somnox en daarmee kan uitbreiden richting het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Of de theemakers van LocalThea. Nadat Dionne Oomen en Johan Jansen Nederlands eerste theeplantage bouwden, hebben zij met een nieuwe plantage ook in België de primeur te pakken. De duurzame kop thee is inmiddels zowel bij ons als bij de zuiderburen op meerdere plekken verkrijgbaar. En wat te denken van Eva de Visser met Rouze, de erotische podcastproducent die dankzij de investering van dragon Shawn Harris op geweldige wijze aan de weg timmert.

Lees ook: Dragons' Den-investeerder Harris: 'Nederland doet te weinig voor jonge ondernemers in startupfase'

Meedoen aan nieuwe seizoen van Dragons' Den

Ben jij een startupondernemer met een product of dienst waarmee je de markt denkt te kunnen veroveren, maar heb je investeerders nodig om de volgende stap te kunnen zetten? Dan is het derde seizoen van Dragons’ Den jouw call to action. De inschrijving is vanaf nu geopend en loopt tot 25 januari. Via deze link kom je op de pagina waarop je je kunt aanmelden voor het nieuwe seizoen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws