Nieuws Groei

Sharon Hilgers breidt imperium My Jewellery verder uit en opent winkel in Duitsland

My Jewellery breidt verder uit over de grens en opent in september een winkel in Keulen. Dat kondigt ceo en oprichter Sharon Hilgers aan op LinkedIn. Hilgers was met haar sieraden- en kledingboetiek sinds vorig jaar al online actief in Duitsland.

Van onze redactie 5 juli 2022

Sharon Hilgers my jewellery 2021 10 08 124043

Foto: My Jewellery

Lees ook: Sharon Hilgers (My Jewellery) wint prijs voor Vrouwelijke Groeier 2021

Hilgers (32) startte haar bedrijf in de zomer van 2011 met een succesvolle webshop. My Jewelry is sindsdien een van de snelst groeiende Nederlandse e-commerce-bedrijven en telt in Nederland inmiddels 21 boetieks, vijf in België en nu volgt dus een fysieke winkel bij de oosterburen.

Naast de boutiques heeft My Jewellery ruim driehonderd partner stores, voornamelijk in de Benelux, en ruim een half miljoen volgers op Instagram.

Lees ook: Van docent naar sieradentycoon: het succes van Sharon Hilgers (My Jewellery)

Hoogst genoteerde vrouw in Quote-lijst jonge selfmade miljonairs

Zakenblad Quote nam haar in mei van dit jaar op in de lijst van rijkste jonge selfmade miljonairs. Hilgers bezet hierin de 29ste plaats. De ondernemer is daarmee de hoogst genoteerde vrouw, met een geschat vermogen van 45 miljoen euro. Ze houdt hiermee modeontwerper Nikkie Plessen en topmodel Doutzen Kroes onder zich, met beiden een geschat vermogen van 28 miljoen euro.

Foto: My Jewellery

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws