Nieuws Marketing

Amac en Trunkrs creëren samen optimale klantbeleving

Amac, de grootste Apple-reseller van Nederland met vijftig winkels, kiest voor samenwerking met Trunkrs op het gebied van bezorging. Dankzij deze samenwerking kunnen klanten ook tijdens het bezorgproces rekenen op de persoonlijke aandacht en service van Amac. Bovendien krijgen klanten meer mogelijkheden om een online bestelling sneller in huis te hebben.

Van onze redactie 20 april 2021

Amac Trunkrs retail klantbeleving

Consumenten kunnen bij Amac online hun keuze maken uit een groot assortiment premium Apple-producten. Directeur Ed Bindels ziet de webshop zeker in deze tijd als een belangrijk verlengstuk van de winkels. ,,Wij staan bekend om het persoonlijke contact en de persoonlijke aandacht die wij bieden in onze winkels. Diezelfde klantbeleving willen we online bieden. Bezorging is hierbij een cruciaal onderdeel. Trunkrs is voor ons een professionele partner die net als wij de consument centraal stelt. Samen kunnen we online klanten dezelfde snelle en persoonlijke service leveren als in de winkel. Sinds wij samenwerken krijgen we van klanten regelmatig complimenten over het bezorgproces.”

"Online klanten willen wij dezelfde snelle en persoonlijke service bieden als in de winkel"

Ed Bindels, directeur Amac

Hogere conversie

Daarnaast bestellen consumenten steeds vaker in de late uurtjes van de dag en verwachten vervolgens dat de bestelde producten de volgende dag in huis zijn. Bindels: “Wij merkten dat de conversie in de avonduren wegzakt als je geen snelle levering kunt garanderen. Dankzij de snelle en punctuele bezorging van Trunkrs kunnen wij iedereen die voor 23.59 uur online bestelt de volgende dag al verrassen met hun bestelling. Op deze manier hebben onze klanten hun Apple-producten altijd binnen 24 uur in huis.”

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws