Nieuws Marketing

Blogtop 5: Waarom heeft de ene startup succes en de andere niet?

Ruim driekwart van de startups haalt het niet. Maar hoe kan het dat zo weinig startups echt succesvol worden? En kan dit beter? Dit zijn de vragen die Hans Bertram stelt in zijn blog. Ben je benieuwd naar de rest van de Blogtop 5? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

De Ondernemer 4 augustus 2017

Geld 114

1. Waarom heeft de ene startup succes en de andere niet? - Hans Bertram

Slechts 10% van alle startups wordt uiteindelijk echt succesvol. Hoe kan het dat ruim driekwart het niet haalt? Hans Bertram bespreekt in zijn blog het succes van startups en welke factoren hiervoor bepalend zijn.

2. Nooit meer systeemplafonds! - Arnoud Olie

Volgens blogger Arnoud Olie is het van belang dat een goede werkplek werknemers inspireert. Maar hoe zorg je ervoor dat de inrichting past bij jouw medewerkers en dat het pand van alle gemakken is voorzien?

3. Knellende regelgeving grotere bedreiging voor winkel dan internet - Gertjan Kleinpaste

Steeds meer ondernemers met winkels of horecagelegenheden lopen tegen bepaalde problemen aan. Dat is in dit geval niet het internet, maar de strikte regelgeving van onder andere gemeenten. Maar in hoeverre moet de gemeente zich met ondernemers bemoeien?

4. Stop je medewerkers niet in een hok - Paul Zuidema

Je hebt een interessante, leuke baan. Daar hoort ook een interessante, leuke werkomgeving bij. Waar worden medewerkers gelukkig van en waarvan minder?

5. Toe aan vakantie na je vakantie? - Frank Schouten

Tegenwoordig zijn we altijd en overal bereikbaar. Dan is het heel verleidelijk om tijdens je vakantie af en toe je werkmail te checken, of verder te werken aan een bestand dat je toch in de cloud hebt ongeslagen. Maar wil je dat ook?