Nieuws Marketing

Enschedese ondernemer zet kinderoppas op voor winkelende ouders

Ondernemer Bert Hesselink wil een kinderopvang oprichten in de Enschedese binnenstad voor ouders die met hun kleine kinderen winkelen. De Enschedese ondernemer zet daarmee de eerste commerciële, kortdurende kinderopvang in de Enschedese binnenstad op, zo schrijft de Twentsche Courant Tubantia.

Van onze redactie 17 oktober 2016

Kinderen oppassen

Hesselink, zelf eigenaar van drogisterij Die Grenze aan het Van Loenshof, wil de benedenverdieping van zijn zaak omvormen tot kinderopvang. Ouders kunnen daar hun kroost veilig laten spelen, om zelf vervolgens de stad in te gaan om te shoppen.

Verhuren

De benedenruimte van zijn pand wil Hesselink verhuren aan kinderopvangorganisatie Kinderdomein. Dat idee is in feite uit nood geboren, omdat de verkoop uit de benedenverdieping tegenvalt. Bij het brainstormen over een rendabeler bestemming van de benedenverdieping, kwam zijn bedrijfsleidster met het idee om daar een kinderopvang te beginnen voor winkelende ouders.

Suggesties

De plannen zijn nog pril, maar Hesselink wil ze best nu al naar buiten brengen. "Want misschien komen ouders, ondernemers en anderen nog wel met heel goede suggesties en wensen."