Nieuws Marketing

Hulk Hogan steelt de show in commercial Centraal Beheer

Voor de nieuwe commercial van 'Even Apeldoorn bellen...' heeft Centraal Beheer niemand minder dan Hulk Hogan de hoofdrol gegund. De krachtpatser speelt de rol van 'redder in nood', maar - uiteraard - loopt het allemaal niet helemaal zoals het zou moeten lopen, schrijft de Stentor.

Martijn Krullaars | Foto: Centraal Beheer 21 februari 2017

Hulk is alweer de zestigste editie binnen een unieke reeks commercials van de Apeldoornse verzekeraar, die bekend staan om hun onverwachte en grappige einde. De reclamespot is op een toepasselijke locatie opgenomen, namelijk Pier 60 van Clearwater Beach in Florida. In de 'achtertuin' van niemand minder dan Terry Gene Bollea, beter bekend als Hulk Hogan.

Tasjesdief

De 63-jarige Amerikaanse acteur en worstelaar zette met Hulkamania het World Wrestling Entertainment op de kaart en was tevens te zien in zijn reality-serie Hogan Knows Best. Nu speelt hij dus een prominente rol in de nieuwe commercial van Centraal Beheer.

In de commercial maken de kijkers kennis met Mark, Margreet en hun twee zoontjes tijdens een vakantie in de Verenigde Staten. Het gezin bezoekt één van de drukste pieren langs de kust. Daar ziet een straatdief kans om de tas van Margreet weg te grissen. De achtervolging is kansloos. Weg tas! Of toch niet? In de verte wordt de tasjesdief namelijk ingerekend door de indrukwekkende spierbundel Hogan.

De commercial 'Hulk' verschijnt vanaf zaterdag 25 februari op televisie maar is nu al te zien op YouTube.

%VIDEOWIDGET%