Nieuws Marketing

Nieuw restaurant Sergio Herman in april open

AIRrepublic, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in Cadzand-Bad, opent in april de deuren. De exacte datum is nog niet bekend. Vanaf de tweede helft van maart worden reserveringen aangenomen, schrijft PZC.

Rolf Bosboom 20 februari 2017

Sergio herman the jane restaurant kok

Het restaurant heeft dat bekendgemaakt via zijn Facebookpagina. Het is ook volop bezig met het werven van personeel. AIRrepublic is onderdeel van het Strandresidentie-project, de ingrijpende. vernieuwing en uitbreiding van het Strandhotel in Cadzand-Bad.

Sergio Herman

Sergio Herman heeft al sinds 2010 in het hotel restaurant Pure C, met Syrco Bakker als chef-kok. In het havenpaviljoen, dat op een steenworp afstand van Pure C ligt, opent hij AIRrepublic, een restaurant annex terrascafé dat is gericht op een breed publiek.

Friet op sterrenniveau

Naast beide etablissementen in Cadzand-Bad heeft Sergio Herman The Jane/Upper Room Bar in Antwerpen en Frites Ateliers (Zeeuwse friet op sterrenniveau) in Den Haag, Utrecht, Arnhem en - sinds deze maand - Antwerpen. De 'flagshipstore' van Frites Ateliers opent later dit jaar in Amsterdam.

Eerder baatte de topkok Oud Sluis in Sluis uit. Dat restaurant sloot hij eind 2013, om zich toe te gaan leggen op nieuwe projecten.