Nieuws Marketing

Onbeperkt pannenkoeken eten in Eibergen

Pannenkoeken vormen voortaan de hoofdmoot in Bistro Ben. Het restaurant aan De Hagen gooit het over een andere boeg en gaat voortaan De Heksenketel heten.

Van onze redactie 29 januari 2016

Pannenkoek stockpixabay

Circa drie jaar geleden begon ondernemer Ben Schuurman met zijn Bistro Ben-concept in Eibergen, dat hij al eerder succesvol exploiteerde in Doetinchem. Daar worden relatief goedkope driegangendiners aangeboden. „Destijds waren we uniek in de Achterhoek, maar nu niet meer. Je kunt tegenwoordig overal drie gangen voor weinig geld eten. Het is dus tijd voor wat anders”, zegt hij. Vooralsnog wordt alleen de vestiging in Eibergen aangepakt, de restaurants in Doetinchem en Lichtenvoorde draaien gewoon door.

Concept„Dat heeft deels te maken met het pand in Eibergen, een oude boerderij die al heel geschikt is als pannenkoekenrestaurant. Qua sfeer en inrichting hoeft er maar weinig aangepast te worden. Om die reden kunnen we ook gewoon geopend blijven.” Het streven is dat De Heksenketel rond 1 maart begint. Uiteraard beheersen pannenkoeken de menukaart, maar er zullen ook beperkt vleesgerechten als biefstuk en burgers verkrijgbaar blijven. Het pannenkoekenrestaurant kent straks een bijzondere formule: klanten mogen in anderhalf uur tijd voor een vaste prijs zoveel pannenkoeken eten als ze op kunnen. Daarbij komt ook een soortgelijk drankarrangement.

De Heksenketel wordt een familierestaurant dat al om 12.00 uur opent. Er komen ook lunches, high teas, familiefeesten en een pannenkoekenfestival.

Foto: Pixabay