Nieuws Sponsoring

EasyToys blijft nog zeker twee jaar hoofdsponsor FC Emmen

EasyToys blijft hoofdsponsor van FC Emmen. De erotische webshop verlengt de samenwerking met de club uit de Keuken Kampioen Divisie met twee jaar. Om dit te vieren speelt FC Emmen dit jaar eenmalig in roze EasyToys-shirts. Deze shirts worden daarna voor het goede doel Dance4Life geveild.

Van onze redactie 18 maart 2022

Voetballers FC emmen easytoys

FC Emmen speelt dit jaar eenmalig in de roze shirts voor het nobele doel. Foto: EasyToys/FC Emmen

EasyToys is sinds medio 2020 de hoofdsponsor van FC Emmen. De samenwerking met de Drentse club heeft de webshop veel aandacht opgeleverd. ,,Onze naamsbekendheid is mede dankzij FC Emmen enorm gegroeid”, zegt ceo Eric Idema van EDC Retail, het moederbedrijf van EasyToys. ,,Daarvoor zijn we de club zeer erkentelijk. FC Emmen past bij ons, zoals wij bij FC Emmen passen. Met de verlenging van het sponsorschap willen we de club helpen om het ultieme doel te realiseren: de terugkeer naar de Eredivisie. Hopelijk lukt dat dit seizoen al.”

''Ons partnership gaat bovendien verder dan die met de gemiddelde sponsor. Ook op maatschappelijk vlak versterken wij elkaar''

Ben Haverkort, commercieel directeur FC Emmen

Ook FC Emmen is blij dat EasyToys langer aan de club verbonden blijft. ,,Met EasyToys nog twee seizoenen aan boord kunnen we onze sportieve ambities realiseren”, zegt commercieel directeur Ben Haverkort. ,,Ons partnership gaat bovendien verder dan die met de gemiddelde sponsor. Ook op maatschappelijk vlak versterken wij elkaar. Een mooi voorbeeld is de veiling van de speciale EasyToys-shirts voor het goede doel Dance4Life.”

FC Emmen speelt dit jaar eenmalig in roze shirts: opbrengst verkoop naar Dance4Life

Om de verlenging van het hoofdsponsorschap te vieren, presenteert FC Emmen samen met EasyToys roze tenues, dé kleur van EasyToys. Deze speciale shirts worden in een beperkte oplage te koop aangeboden. Daarnaast voetbalt FC Emmen dit jaar eenmalig in de roze shirts. De door de selectie gesigneerde shirts worden geveild en de opbrengst komt volledig ten goede aan de stichting Dance4Life. Het goede doel kan met het geld nog meer jongeren bereiken met haar seksuele voorlichtingsprogramma, dat bijdraagt aan een veilig en plezierig seksleven van jongeren.

Lees ook: Logo EasyToys na ophef weg uit ijs bij OKT curling in Leeuwarden

Erotiekgigant bezig met Europese uitrol en in zeven verschillende landen te vinden

EasyToys is onderdeel van EDC Retail, Europees marktleider op het gebied van erotische producten. Met meer dan 100.000 bezoekers per dag en een aanbod van meer dan 14.000 erotische artikelen is EasyToys.nl de grootste webshop van de Benelux. De erotiekgigant is bezig met een Europese uitrol en is inmiddels in zeven verschillende landen te vinden.

EDC Retail werd in 2007 door Eric Idema opgericht, en maakt sinds 2020 deel uit van de EQOM Group, voortgekomen uit het samengegaan van EDC en groothandelaar Eropartner Distribution.

Lees ook: Audrey van Ham kon geen ceo blijven bij Christine le Duc: ‘De erotiekbranche is kennelijk nog steeds een mannenwereld’

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws