Nieuws Infotainment

De kijk-, lees- en luistertip van Elske Doets (Doets Reizen)

Wat kijkt, leest en luistert Elske Doets van Doets Reizen en BuddyBold het liefst? Wekelijks presenteren Mohi en De Ondernemer de kijk-, lees- en luistertip van een inspirerende ondernemer.

Mohi / De Ondernemer 19 december 2022

Elske doets toerisme vakantie reizen

1. Van welke serie of film heb je onlangs genoten?

Elske: ,,Im Westen nicht Neues. Helaas zijn de loopgraven uit de Eerste Wereldoorlog weer erg actueel door de huidige Rusland-Oekraïne oorlog. Het is inmiddels al de derde verfilming van het beroemde gelijknamige boek, maar déze krijgt her en der wel heel erg veel positieve recensies. Te zien op Netflix. Aanrader".

Lees ook: De kijk-, lees- en luistertip van Corinne Vigreux (TomTom)

Welke podcast of muziek luister je graag?

Elske: ,,Dat is voor mij de Nieuwe Contrabas Podcast over literaire actualiteit door Chrétien Breukers en Hans van Willigenburg. Ik lees veel fictie, voornamelijk literatuur. Dit dwingt mij tot de kracht van verbeelding en wakkert zakelijk bij mij creativiteit aan. Deze podcast staat onder meer op Podimo".

Wat zouden we volgens jou absoluut moeten lezen?

Elske: ,,Grand Hotel Europa van Ilja Leonard Pfeijffer over de destructieve rol van massatoerisme in Europa".

Lees ook: De kijk-, lees- en luistertip van Mark de Lange (Ace & Tate)

Wat is Mohi?

Mohi is een gratis Nederlands platform waar je met vrienden en familie je favoriete content aanbevelingen kunt uitwisselen: boeken, films, series, podcast, artikelen en meer. Ook kun je er de tips vinden van verschillende curatoren: journalisten, CEO's, schrijvers, artiesten, wetenschappers, en meer). Op deze manier kun je in de app de beste tips verzamelen zodat je altijd een goede podcast of nieuwe filmtip klaar hebt staan en tevens je eigen digitale archief opbouwt.

'Anders dan een onpersoonlijk en vaak sub-optimaal functionerend algoritme, vertrouwt Mohi op de curatie door mensen. Wij geloven in de positieve kracht van het uitwisselen van mooie content en zijn ervan overtuigd dat dit relaties tussen personen verder kan versterken,' is de overtuiging van Wibe van de Vijver, ceo/founder van Mohi. En die overtuiging delen we.

Ondernemer Elske Doets is ook expertblogger bij De Ondernemer. Op deondernemer.nl/blog zijn ook haar expertblogs te vinden. Kijken, lezen en luisteren is een wekelijkse serie van Mohi en De Ondernemer (DPG Media).

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws