Nieuws Radio

Ron Vergouwen presenteert nieuw radioprogramma: 'Met de kennis van nu'

New Business Radio en De Ondernemer (DPG Media) versterken hun samenwerking met een tweede live radioprogramma. Ron Vergouwen presenteert per 6 mei wekelijks op de vrijdag 'Met de kennis van nu'.

Van onze redactie 3 mei 2022

Ron vergouween met de kennis van nu radio

Ron Vergouwen, het stemgeluid van 'Met de kennis van nu', het nieuwe radioprogramma van De Ondernemer op New Business Radio. Foto: Ruud Voest.

Het nieuwe radioprogramma zet eerder ondernemersnieuws nog eens op de kaart en dat met de kennis van nu. Van reacties, resultaten en gevolgen tot wat onbenoemd bleef, presentator Ron Vergouwen bespreekt het live met studiogasten uit bedrijfsleven, politiek en economie.

'Met de kennis van nu' is op de vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur te beluisteren op New Business Radio, en omdat het kijkradio is, ook te zien via de homepage van De Ondernemer en op YouTube.

Lees ook: Hoe spraaktechnologie het ondernemersnieuws nog dichterbij brengt

Ron Vergouwen is een nieuw stemgeluid binnen het audio-team van De Ondernemer, waartoe ook Remy Gieling, Jelle Maasbach, Roland Tameling, Thomas Hendriks en een virtuele stem behoren. 'Met de kennis van nu'-presentator Ron Vergouwen is freelance programmamaker, journalist, presentator voor onder meer NPO Radio 1, Omroep MAX, maakt diverse podcasts, schrijft over ontwikkelingen in de media en was te zien als mediadeskundige in RTL Boulevard.

De Ondernemer en audio

De Ondernemer heeft op New Business Radio ook een wekelijks live radioprogramma op de dinsdag, produceert meerdere podcastseries en maakt via text-to-speech-techniek en dus virtuele stem nieuwsupdates voor onder meer smartspeakers.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws