Nieuws Personeel

Lepeltje Lepeltje zoekt ondernemers, lekker eten en bands

De organisatie van het culturele food festival 'Lepeltje Lepeltje' is op zoek naar Zwolse keukens, muzikanten en marktkramers. Het rondreizende cultureel festival strijkt voor de tweede keer neer in Zwolle, dit jaar van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juli in het Ter Pelkwijkpark.

Van onze redactie 15 februari 2016

Festival stockpixabay 1

Omdat het festival er is 'voor en door de stad' hoopt de organisatie dat Zwollenaren zich massaal aanmelden. Wie bijvoorbeeld een webwinkel heeft met mooie spullen, een restaurant met heerlijk eten, of een band kan zich aanmelden voor een plekje op het festival.

DiversLepeltje Lepeltje zorgt voor een bourgondisch samenkomen voor jong en oud. Naast de mobiele keukens met lekkere gerechten spelen er bands en DJ's, is er een markt met ambachtelijke producten en zijn er leuke activiteiten voor kinderen, zoals kindertheater, yoga, kinderkookworkshops en nog heel veel meer.

Van Lepeltje Lepeltje zijn er dit jaar acht edities door heel Nederland waaronder in Amersfoort, Apeldoorn, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Utrecht, Zwolle en muziekfestival Mysteryland. Zwollenaren die zich willen aanmelden voor het culturele food festival kunnen dat doen via www.lepeltje-lepeltje.com.

Foto: Pixabay