Nieuws Personeel

Modelabel LaDress opent winkel in Amsterdam

Online modemerk LaDress heeft haar eerste fysieke winkel geopend in de Amsterdamse Negen Straatjes. LaDress was tot nu toe te koop via haar online store, pop-up stores en department stores zoals de Bijenkorf en Breuninger in Duitsland. De investering in eigen fysieke winkels onderstreept de ambitie van LaDress om verder te groeien als het merk van het perfecte jurkje.

De Ondernemer 18 mei 2016

La Dress opent winkel

Lees ook: LaDress: van perfecte jurk tot succesvol modebedrijf

Met de LaDress brand boutique wil oprichtster Simone van Trojen haar klanten nog meer service en beleving bieden. Van Trojen: “De brand boutique is prachtig gesitueerd op de hoek Runstraat/Prinsengracht en is de ideale vorm om vrouwen mee te nemen in ons verhaal. In de kern gaat het perfecte jurkje om empowerment. Als je er goed uitziet zul je je goed voelen. Het geeft je de kracht om je hart te volgen en dromen waar te maken.” Daarnaast gelooft Simone enorm in de combinatie tussen online en offline.

AvontuurSimone van Trojen had een droom die uitmondde in een avontuur. Het begon ongeveer tien jaar geleden met een webshop en één jurkje, doorknoopmodel Diane. Vanuit haar zoektocht naar het perfecte jurkje voor ieder moment lanceerde ze LaDress. Om aan de wens voor het voelen en passen van jurkjes tegemoet te komen werd LaDress Boutique gelanceerd, een rondreizend pop-up concept in Nederland en België. De volgende stap was Internationale groei via luxury department stores zoals de Bijenkorf in Nederland, Galeria Inno in België en Breuninger in Duitsland. Dit voorjaar maakte het van origine online merk een vernieuwende stap door het openen van haar eerste eigen brand boutique in de Negen straatjes in Amsterdam.