Aangeboden door

Branded Content Regio

Bernard de Graaf is de nieuwe regiovoorzitter van VNO-NCW

Bernard de Graaf is verkozen tot voorzitter van VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen. Voorafgaand aan de regionale Ondernemersrally, die VNO-NCW Midden en Jong Management vorige week organiseerden, nam De Graaf de hamer over van Marcel Hielkema.

Redactie i.s.m. VNO-NCW Midden 15 juli 2019

Bernhard de graaf vno ncw midden

De nieuwe voorzitter van VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen is directeur van Rupro Beheer, moedermaatschappij van meerdere Nederlandse bedrijven die actief zijn in de automotive en industriebranche. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden is De Graaf voorzitter van de sectie Equipment van de RAI vereniging en sinds 2016 actief binnen het bestuur van VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen, met Mobiliteit in zijn portefeuille.

,,De afgelopen drie jaar binnen het bestuur heb ik als zeer positief ervaren. De samenwerking met de lokale ondernemersverenigingen en overheidspartners heeft tot een mooie mobiliteitstafel geleid, een efficiënt vehikel waardoor werkgevers en overheid snel en effectief kunnen communiceren. Ik vind het leuk dat ik mijn ervaring nu breder kan inzetten binnen VNO-NCW. Regionale samenwerking, arbeidsmarkt, bereikbaarheid en duurzaamheid blijven onze speerpunten. De komende maanden gaan we in samenspraak met onze leden de doelen nog scherper stellen. We hebben een hoge ambitie, maar voor minder gaan we niet met ons bestuur.”

VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen is één van de negen regio’s van VNO-NCW Midden. Een hecht team van medewerkers ondersteunt de besturen en leden bij alle verenigingsactiviteiten. Per 1 juli volgt Tjerry Verhoeven (33) Pieter de Boer op als regiomanager. Als programmamanager bij de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn in Gelderland was haar rol het intensiveren van de samenwerking van Zorg en Welzijn met onderwijs en overheid. Hierdoor kent Verhoeven de regio Arnhem en Nijmegen goed. Daarnaast heeft zij de afgelopen jaren meegewerkt aan de Techniekdagen om te laten zien hoeveel technologie er binnen de zorgsector is.

,,Ik was onder de indruk van de hoeveelheden bezoekers en de blije kinderen met enthousiaste ouders. Prachtig om te zien hoe concurrerende bedrijven samen werken aan het hogere doel. Ik heb ontzettend veel zin om te starten bij VNO-NCW Midden. Een kans die ik niet aan me voorbij kon laten gaan. De komende tijd zal ik me eerst richten op het beter leren kennen van de leden. Weten hoe je elkaar kan versterken, is de basis. Ik ben ervan overtuigd dat het niet meer de tijd is om alleen te werken, dat we samen sterker zijn, zodat Arnhem- Nijmegen een krachtige regio blijft. Ik kom graag kennis maken.”

Dit artikel kwam tot stand i.s.m. VNO-NCW Midden. Kijk voor overzicht bestuursleden, contactgegevens en actuele informatie op vno-ncwmidden.nl/arnhemnijmegen