Advertorial van Rendementmetbeleggen.nl

Advertorial Regio

Woon Kapitaal geeft je spaargeld het juiste zetje in de rug

Heb je een mooi bedrag op je spaarrekening staan zonder dat het je noemenswaardig iets oplevert? Je zal de enige niet zijn. De spaarrente tarieven die banken hanteren zijn historisch laag. Sparen rendeert nauwelijks. En dat is jammer, want met het geld waarvoor je hard hebt gewerkt, kan je veel méér doen. Woon Kapitaal biedt een veilige optie om zonder risico je spaargeld een zetje in de rug te geven en flink te laten groeien.

Redactie De Ondernemer / MVO 14 december 2018

Datafanatics Woon Kapitaal

Niet voor iedereen

Beleggen in vastgoed is een aantrekkelijk en veilig alternatief waarbij hoge rendementen kunnen worden gehaald. De aanschaf van een beleggingspand is echter niet voor iedereen weggelegd. Woon Kapitaal maakt beleggen in vastgoed voor particulieren bereikbaar. Met vastgoedobligaties biedt Woon Kapitaal je de mogelijkheid om laagdrempelig te investeren in vastgoed. Makkelijk, veilig, betrouwbaar én met de verzekering van een hoog rendement. Interessant voor particuliere spaarders, maar zeker ook voor beleggers die spreiding willen aanbrengen in hun beleggingsportefeuille.

Het werkt eenvoudig. Al vanaf 2.000 euro koop je een vastgoedobligatie met een looptijd naar keuze. De rendementen staan vast: 1 jaar (5%), 3 jaar (5,5%), of 5 jaar (6 %). Mooi meegenomen: de rente wordt steeds per kalenderjaar uitbetaald. Daarnaast krijg je aan het einde van de looptijd de nominale waarde van de obligatie gewoon weer terug. Al met al veilig en betrouwbaar want bij Woon Kapitaal krijg je een eerste recht van hypotheek ter hoogte van de inleg. Toezichthouder hiervan is Stichting Obligatiehouders Woon Kapitaal.

Zekerheid

Het onderpand van de obligaties bestaat uit langdurig verhuurd Nederlands vastgoed. En dat geeft zekerheid. De vraag naar woningen zal de komende jaren alleen maar toenemen, met stijgende huizenprijzen als gevolg. Rabobank heeft onlangs haar verwachting van stijging van de huizenprijzen bijgesteld van 7 naar 8 procent. Ook ABN AMRO ziet woningen voor meer geld van de hand gaan, en meldt een stijgingspercentage van 8,7 procent. Beide banken verwachten dat er minder huizen zullen worden verkocht, zo meldt de site hypotheek-rentetarieven.nl.

Een trend die ook in 2019 doorzet. Het Economisch Bureau van ABN AMRO meldt dat door de aanhoudende prijsstijging het prijspeil van woningen nog maar nipt komt onder het niveau van vóór de crisis. Daarbij neemt de krapte op de woningmarkt verder toe, waardoor de prijzen voor woningen nog meer omhoog gaan, signaleert de bank.

Aantrekkelijker

Vastgoedobligaties van Woon Kapitaal zijn een stuk aantrekkelijker dan wat banken voor je spaargeld te bieden hebben. Ter vergelijking: een deposito spaarrekening bij de Rabobank levert in het eerste jaar 0,05 procent rente op. Vanaf dan duurt het tien jaar voordat je aan 1 procent rente zit. Daarnaast is een minimum inleg van 10.00 euro vereist. Bij Triodos Bank duurt het drie jaar voordat je daar op je depositorekening een rentepercentage van 0,1 hebt bereikt. In 10 jaar tijd staat de teller daar op 1,35 procent. Deposito-sparen bij de SNS Bank levert in het eerste jaar een rentepercentage op van 0,05 procent, na 10 jaar sparen loopt dit op naar 0,8 procent. Woon Kapitaal stelt hier een veilige en lucratief alternatief tegenover en geeft je spaargeld waar het recht op heeft: een mooi rendement!